Farmaseutti, Ivalon Apteekki / T.mi Risto Ropponen
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siniset kaamoksen hetket, kimaltavat keväthanget, kesän yöttömät yöt, syksyn upea ruska! Kuulostaako hyvältä? Tule Ivaloon töihin!

Inari on koko ajan kehittyvä, kansainvälinen ja kasvava kunta. Haemme asiantuntevaan joukkoomme farmaseuttia toistaiseksi voimassa olevaan tai halutessasi määräaikaiseen työsuhteeseen. Arvostamme hakijassa asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja valmiutta monipuolisiin työtehtäviin Suomen laajimmalla palvelualueella Ivalosta Nuorgamiin. Kokemus annosjakelusta ja verkkoapteekin käytöstä katsotaan eduksi. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja hyvinvointiin mm. laajalla työterveyshuollolla ja hammashoitoedulla. Ja meidän työyhteisöstä ei huumoria puutu!

Apteekkimme asiakastilat ovat viihtyisät ja avarat. Käytössämme on MAXX-järjestelmä, EasyMedi -tilausjärjestelmä, verkkoapteekki, Treet ja maailman pohjoisin lääkerobotti. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Apteekkimme on avoinna ma ja pe 9-18, ti-to 9-17 ja la 10-14. Lauantaivuoro on noin 3 viikon välein. Asunnon hankinnassa avustetaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:minna.kyro@ivalonapteekki.fi