Keittiötyöntekijä kesätöihin, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osaltasi tukemassa ikäihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia?

Haemme nyt Hoivakoti Niittykukkaan keittiötyöntekijää sijaisuuteen ajalle 3.6.-24.6.

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Niittykukassa hoidetaan yli 65-vuotiaita ikäihmisiä kuntouttavalla työotteella, jokaisen asukkaan yksilöllisiä tarpeita huomioiden. Niittykukka sijaitsee kauniissa maalaisympäristössä Koski Tl:ssä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään tiimityöperiaatteella hyvällä meiningillä. Meillä sinua odottaa lämminhenkinen työyhteisö, jossa jokaista kunnioitetaan ja jokainen voi vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen.

Työpäiväsi keittiötyöntekijänä meillä

Keittiötyöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Päivittäin työnkuvaasi kuuluu keittiötyötä (aterioiden valmistaminen, lämmittäminen, tarjolle valmistelu, tiskit, keittiön siisteydestä huolehtiminen) ja muita avustavia tehtäviä yksikössä tilanteen mukaan, kuten ympäristön viihtyisyydestä huolehtimista.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

Haemme keittiötyöntekijää sijaisuuteen 3.6.-24.6. Tehtävän aloituksesta voimme myös sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

- Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Teea Ketola, p. 050 4469236, teea.ketola@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3794767-keittiotyontekija-kesatoihin-hoivakoti-niittykukka