Fysioterapeutti, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Fysioterapeutti, Mainiokoti Urhola, Joensuu

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Urholaan, Joensuussa

Mainiokoti Urhola sijaitsee Niinivaaralla Pohjois-Karjalan keskussairaalan välittömässä läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Urhola tarjoaa yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaille. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Meillä työntekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Pääset hyödyntämään hoivakodissamme fysioterapeutin taitojasi ja kehittämään omaa osaamistasi kodinomaisessa ympäristössä. Kuntouttava työote kuuluu päivittäiseen työhömme hoitotyön ohessa. Fysioterapeutin tehtäviin yksikössämme kuuluu hoitokokouksiin osallistuminen, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmien ja RAI-toimintakykymittarin laadinta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toimenkuvaan kuuluu myös apuvälineiden hankinta ja ohjaus, toimintatuokiot, asukkaan yksilöllinen ohjaus ja päivittäisissä toiminnoissa avustaminen.

Haastattelemme työntekijöitä jo haun aikana ja sopivan hakijan löytyessä täytämme paikan.

Palkkaus yksityisen sosiaalialan työehtosopimus, G22D.
Työ on arkityötä ja työsuhde on kokoaikainen.

Kiinnostuitko/innostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Taija Hulden
puh. 050 322 7166, taija.hulden@mainiokodit.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-14 välisenä aikana

Haethan tehtävää 30.6.2024 mennessä

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Joensuu-Nepenmenkatu/Fysioterapeutti_R0029910