Tukipalvelutyöntekijä sijaisuuksiin ja keikkatyöh, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 5.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme tukipalvelutyöntekijää Käpylän Validia-taloon.

Tukipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat ruokapalvelun tehtävät kuten ruokien tilaaminen, valmistaminen, kuumentaminen ja esille laitto. Huolehdit tiskeistä, keittiön ja yhteisten tilojen viihtyisyydestä ja siisteydestä. Osallistut myös talomme pyykkihuoltoon. Tämä työtehtävä sisältää vuosilomien sijaisuudet talviloma- sekä kesälomakaudella ja muina aikoina sinulla on mahdollisuus tehdä keikkatöitä. Olethan meihin yhteydessä myös, jos olet pelkästä keikkatyöstä kiinnostunut.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hygieniapassi ja innostunut sekä oma-aloitteinen asenne työhön. Kohtaat päivittäin yksikkömme asiakkaita ja osallistut heidän arkeensa, joten haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä osaksi yhteisöämme. Tehtävään ei ole koulutusvaadetta, mutta katsomme eduksi, jos sinulla on kotipalvelutyöntekijän tai ravitsemus- ja puhtausalan koulutus tai työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Sinulla on halua oppia ja kehittyä työssäsi, kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja tuoda ammattitaitoasi osaksi yhteisöämme. Me huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja takaamme työporukan tuen.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja voit kysyä yksikön päälliköltä puh. 044 765 1553 tai sähköpostitse johanna.rinkinen@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3730768-tukipalvelutyontekija-sijaisuuksiin-ja-keikkatyohon