Maanrakennusmestari, Ylöjärven kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävä

Maanrakennusmestarin toimeen kuuluvat kaupungin liikenneväylien, vesihuollon ja yleisten alueiden uudisrakentamis- ja peruskorjaustehtävien työnjohdolliset tehtävät. Yhdyskuntarakentaminen tekee tiivistä yhteistyötä Ylöjärven Vesi Oy:n kanssa.

Tarjoamme tehtävässä erittäin monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jossa on mahdollisuus myötävaikuttaa hyvän ja laadukkaan kaupunki-infran toteutumiseen sekä mahdollisuus tehdä laaja-alaista yhteistyötä monien eri infra-alan osaajien kanssa.

Kelpoisuusehdot

Toimen kelpoisuusehtona on yhdyskuntatekniikan, infrarakentamisen opintosuunnalla suoritettu insinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä vähintään neljän vuoden kokemus yhdyskuntatekniikan alalla kunnallisteknisistä maarakennustyömaan työnjohtotehtävistä.

Tehtävän hoito edellyttää voimassa olevaa vähintään B-luokan ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, hyvää paineensietokykyä ja kehitysmyönteistä suhtautumista toimenkuvaan.

Arvostamme

Arvostamme kokemusta kaupungin infrarakentamisesta ja monipuolista kokemusta erilaisista kunnallistekniikan ja kaupunkikohteiden työmaatehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista työskentelytapaa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Muut tiedot

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus

Hakemus tulee toimittaa Kuntarekryn kautta sunnuntaihin 5.5.2024 klo 23:59 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 582363).

Hakuaikaa jatketaan ja aiemmin tehtävää hakeneet huomoidaan jatkohaussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/582363/fi_FI