Keittiömestari, Pito-Piiat Ky
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittiömestari

Pito-Piiat Ky on hausjärveläinen yli 35 vuotta alalla toiminut vakaa ja erityisen arvostettu juhlapalvelu, jonka tämänhetkinen toiminta painottuu Kanta-Hämeeseen ja Uudellemaalle. Hoidamme satunnaisesti tilauksia myös laajemmallakin alueella.

Yrityksemme on valittu Vuoden Hääyritykseksi, Vuoden Yritykseksi ja vuonna 2022 meille myönnettiin Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatti. Näistä ehdottomasti kiitos kuuluu innostuneelle, osaavalle ja ystävälliselle henkilökunnallemme, joka on sitoutunut työhönsä ja perheyrityksemme toimintaperiaatteisiin. Samanhenkisiä taitavia tekijöitä toivomme löytävämme nyt lisää. Meille myös työhyvinvointi on erityisen tärkeää ja muun muassa rajaton kuntosalin käyttö tulee kuulumaan etuisuuksiisi viime vuonna valmistuneelle omalle kuntosalillemme.

Iloinen, aikaansaava ja ammattitaitoinen tiimimme tarvitsee tällä hetkellä lisävoimakseen keittiömestarin, joka sitoutuu työhönsä ja perheyrityksemme toimintaperiaatteisiin ja arvoihin.
Keittiömestarina olet vastuussa keittiötoiminnoista, tiimin yhteistyöstä ja kannustavasta ilmapiiristä. Arvostamme esimerkillistä esimiestyötä, suoraa puhetta ja suurta sydäntä.

Tulevan tiimiläisemme tulee omata vahvasti klassiset ruoanvalmistusmenetelmät, olla myös innovatiivinen ja innokas luomaan uutta. Työ vaatii luovuutta ja uskallusta sekä vastuun kantamista tehdyistä ratkaisuista. Pito-Piikojen kunnia-asia on se, että tarjoilut ovat aina huippulaatuisia, tilatun mukaisia ja ne valmistuvat oikea-aikaisesti. Ehdoton tavoitteemme on, että asiakas saa aina enemmän kuin odottaa saavansa.

Olethan ammattiylpeä tiimipelaaja ja ymmärrät, että tehtävässä menestyminen edellyttää jatkuvaa ammatissa kehittymistä, tuloshakuista ja aikaansaavaa asennetta, järjestelmällisiä työtapoja sekä organisointitaitoja, muutoksen hallintaa, kykyä ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti. Olethan ylpeä puhtaasta ja siististä keittiöstä, jota omalla esimerkilläsi johdat.

Tehtävä on mahtava mahdollisuus. Jokainen päivä on varmuudella antoisa ja erilainen! Sesonkiaikoina työpäivät ovat usein normaalia pidemmät - edellytämme oikeaa asennetta ja joustamista high season kausina.

Työtehtäviä ja -matkoja varten ajokortti ja omassa käytössä oleva auto ovat välttämättömät. Olemme savuton työpaikka.

Ole ystävällinen ja soita Anne-Marille kysyäksesi lisätietoja tai jätä hakemus sekä ansioluettelosi sähköpostitse.

Anne-Mari Lehtonen
Puhelin 0400 518 175
Sähköposti: anne-mari@pito-piiat.fi
www.pito-piiat.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta