Varhaiskasvatuksen opettaja, Kyyhkylän päiväkotiyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kyyhkylän päiväkoti on Kyyhkylän päiväkotiyhdistys ry:n ylläpitämä pieni voittoa tavoittelematon yksityinen päiväkoti Mikkelissä, seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Turvallinen sijainti ja ympäröivä luonto peltoineen, luontopolkuineen ja Saimaan rantoineen on ihanteellinen ympäristö tehdä töitä.

Lasten kertoman mukaan päiväkodissamme parasta on ulkona laavuretket, kun "ne on sellaisia yhteisiä". Lasten mielestä päiväkotimme on kiva, lapsellinen ja lähellä on kivoja paikkoja, kuten Tammipuisto. Lasten mielestä täällä on ystävällistä, täällä on kivaa leikkiä kavereiden kanssa ja tehdä viskaritehtäviä. Lasten mukaan päiväkodissamme aikuiset ovat kivoja, ne kopittelee ja antavat vauhteja keinuissa.

Työssäsi varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Sinulla on loistava mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja yhdessä tiimisi kanssa suunnittelet juuri omalle ryhmällesi sopivaa toimintaa. Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi joustavaa ja innostavaa työyhteisöä. Päiväkotimme vahvuus on aidosti läsnä oleva, pysyvä ja osaava henkilökunta, joka tekee työtään suurella sydämellä.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteiden kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Työ sijoittuu alle 3-vuotiaiden, 3-5-vuotiaiden tai esiopetuksen ryhmään.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työsuhteeseen palkatun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote).

Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja:
Kyyhkylän päiväkoti 015 176 587, 044 3619104
työhakemuksen voit lähettää osoitteeseen: kyyhky.pk@surffi.fi
Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Hae työpaikkaa osoitteesta