Päiväkodin johtaja, Kyyhkylän päiväkotiyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ryhmässä toimivaa päiväkodin johtajaa Kyyhkylän päiväkotiin Mikkeliin. Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Toivotamme uuden päiväkodin johtajan suurella sydämellä tervetulleeksi meidän joukkoomme. Päiväkotimme johtajana pääset luomaan päiväkodin arjesta itsesi näköistä ja pääset työskentelemään luovasti, vapaasti ja itseohjautuvasti osana pysyvää ja joustavaa työyhteisöä.
Työnkuvaan kuuluvat joustavasti hallinnolliset työtehtävät ja lapsiryhmässä työskentely.

Lasten kertoman mukaan päiväkodissamme parasta on ulkona laavuretket, kun "ne on sellaisia yhteisiä". Lasten mielestä päiväkotimme on kiva, lapsellinen ja lähellä on kivoja paikkoja, kuten Tammipuisto. Lasten mielestä täällä on ystävällistä, täällä on kivaa leikkiä kavereiden kanssa ja tehdä viskaritehtäviä. Lasten mukaan päiväkodissamme aikuiset ovat kivoja, ne kopittelee ja antavat vauhteja keinuissa.

Kyyhkylän päiväkoti on vuonna 1978 toimintansa aloittanut pieni yhdistyspohjainen päiväkoti. Päiväkoti sijaitsee historiallisella paikalla monipuolisen luonnon äärellä, seitsemän kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Turvallinen sijainti ja ympäröivä luonto peltoineen, luontopolkuineen ja Saimaan rantoineen on ihanteellinen ympäristö tehdä töitä.

Vahvuuksiamme ovat ympäröivän luonnon tarjoamien mahdollisuuksien lisäksi aidosti läsnä oleva ja sitoutunut henkilökunta sekä yhteisöllinen ja lämmin vuorovaikutus perheiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodin johtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75 §:n siirtymäsäännöksen mukaan. Katsomme eduksi yrittäjähenkisen työotteen. Työaika 38h20'. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työsuhteeseen palkatun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote).

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lasten kommentteja:
-"ollaan saatu viettää kavereitten kanssa kivaa aikaa!"
-"mä tykkään siitä ku käytii hodarilla laavulla!"
-"jännittää ku pääsee eskariin! tykkään kavereista!"
-"parasta leikkiä pihalla"
-"kun saa ottaa kotonta omat eväät laavuretkelle ja saa tehdä sisälle radan!"
-"on kivaa kun aikuiset tulee hippaleikkiin mukaan ja on hippoja"
- "parasta kun aikuiset pystyy tulee joskus pulkan kyytiin"
-"aikuiset keksii kaikkea hauskaa, yllätyksiä!"

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon tekemään jokaisesta päivästä hyvä päivä!

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja annamme lisätietoja!

Ella Kiljunen (päiväkodin johtaja) tai Saija Vihavainen (varajohtaja) 015 176 587
sähköposti kyyhky.pk@surffi.fi

Kyyhkylän päiväkoti, Kyyhkylän päiväkotiyhdistys ry.

Hae työpaikkaa osoitteesta