Haemme hoitajia pienten potilaiden tiimiin, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meitä mehiläisiä on jo yli 30 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin!

Haemme hoitajia pienten potilaiden tiimiin vakituiseen sekä keikka työsuhteeseen Jalasjärvelle!

Kiinnostaisiko sinua hoitotyö, jossa saat keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan? Haluatko saada arvostettua työkokemusta hoitotyöstä, kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen? Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uuden tiimimme jäsen!

Työhösi kuuluu päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa, asiakkaan voinnin arviointia ja asiakkaan arjen muiden toimintojen tukemista.

Haemme hoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen lapsiasiakkaille Jalasjärvelle.

Vakituiset työsuhteemme ovat kolmivuorosopimuksia, mutta huomioimme elämän tilanteesi työvuorosuunnittelussa.

Palkkaus: vakituisessa työsuhteessa koulutuksesta ja palvelusvuosista riippuen 2296,16 € - 2790,88 €. Kotiin tuotettavissa vammaispalveluissa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokat G22 (lähihoitaja) ja G24 (sairaanhoitaja).

Tässä kohteessa vuorot ovat yötyötä, joten palkkaa nostaa yötyölisä, joka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti 40%.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa (lähi- tai sairaanhoitaja) ja halua sitoutua asiakkaan laadukkaaseen hoitotyöhön. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteellisuutta!

Edellytämme hoitajilta hyväksytysti suoritettuja LOVe lääkehoitolupia, jotka voi myös suorittaa Mehiläisellä.

Mehiläinen haluaa pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista, sillä meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaiset työsuhteeseen kuuluvat henkilöstöedut ja Mehiläinen tarjoaakin monipuolisia etuja muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneidensa palveluista. Työsuhde-edut ovat voimassa vakituisissa työsuhteissa.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

- Mehiläisen omat hammaslääkäri- ja lääkärikeskusten palvelut

- Edenred liikunta- ja kulttuurietu

- Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam

- Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista

- Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä

Toivomme, että haet rohkeasti meille töihin, vaikka olisit juuri valmistunut ja osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme!

Hae rohkeasti, tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haku päättyy 31.5.2024.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimiemme jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Elina Kourula, tiimesihenkilö
elina.kourula@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Seinjoki-Seuralantie/Haemme-hoitajia-pienten-potilaiden-tiimiin-vakituiseen-sek-keikka-tysuhteeseen-Jalasjrvelle-_R0029863