Siivooja Haukiputaalle, Haukipudas, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko työt luotettavalla työnantajalla mukavassa porukassa? Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden oppia uutta ja kerryttää arvokasta työkokemusta.

Etsimme siivoustyöhön työntekijöitä Haukiputaan alueelle. Työpaikkoja on tarjolla erilaisissa siivouskohteissa, kuten esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa, toimistoissa sekä taloyhtiöissä.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous vaihtelevissa kohteissa, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen sekä työntekijän osaamisen mukaan. Työssä katsomme hyväksi kyvyn itsenäiseen työskentelyyn.

Aiempi siivoustyön kokemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Hakijan asenteella työtä kohtaan ja halulla oppia uutta on suuri merkitys työnhaussa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtä voi olla joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti kohteista riippuen. Päivittäinen työaika voi vaihdella kohteesta riippuen.

Lisätietoja kyseisestä työpaikasta ja muista Boltin työmahdollisuuksista antaa rekrytointikonsulttimme Topi Nisula sähköpostitse osoitteesta topi.nisula@bolt.works.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1322978