Lähihoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä asukaslähtöistä työtä ikäihmisten parissa, osana kokenutta ja moniammatillista tiimiä?

Haemme nyt Hoivakoti Menninkäiseen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen on lähellä sydäntäsi - tutustu tehtävään lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Menninkäinen on kodikas 41-paikkainen yksikkö Kajaanissa, joka tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista hoivaa yksilöllisesti kunkin asukkaan tarpeet huomioiden. Menninkäisessä pääset osaksi kokenutta, monikulttuurista ja eri ikäluokista koostuvaa työyhteisöä, jossa erilaisuutta pidetään rikkautena. Työilmapiiri on iloinen ja kaikki otetaan avosylin vastaan osaksi työyhteisöä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_menninkainen

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi erikseen! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönpäällikkö Ulla Määttä, 044 235 6030, ulla.maatta@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Tutustu Hoivakoti Menninkäisen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3794243-lahihoitaja-hoivakoti-menninkainen