Farmaseutti tai proviisori, tule Farmanialle kesä, Farmania Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Farmanialla haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden luoda omannäköistä, joustavaa työelämää. Olitpa sitten jo kokenut farmasian alan ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva farmasisti, tiimissämme on paikka sinulle kesäksi tai pidemmäksi aikaa!

Kanssamme pääset nauttimaan ison yrityksen vakaudesta ja monipuolisista uramahdollisuuksista kaikissa työelämäsi vaiheissa. Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja meillä sovitusta pidetään kiinni. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen.

TYÖNKUVA

Tulet työskentelemään asiakasapteekeissamme farmaseuttisissa tehtävissä apteekin oman henkilökunnan tukena varmistaen asiakkaidemme sujuvan arjen. Työtehtävät vaihtelevat apteekin toiminnan sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit työskennellä ainoastaan oman lähialueesi apteekeissa tai vaihtelua kaivatessasi keikkailla toisilla paikkakunnilla. Farmanialla myös pelkkä keikkailu on mahdollista!

Joustavuutta arkeen lisää mahdollisuutesi päästä itse vaikuttamaan työmäärääsi. Meillä työskennelläänkin hyvin vaihtelevilla tavoilla; kokoaikaisena, osa-aikaisena, viikonloppu- ja iltatöissä tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujen, toisen työn tai vanhempainvapaan ohessa. Apteekkityön lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua myös Farmanian tarjoamiin muihin tehtäviin ja laajentaa työnkuvaasi riippuen työskentelyalueestasi, työmäärästäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan ja meille voit tulla työskentelemään niin lyhytaikaisesti kuin pidemmäksi aikaa. Työkeikkojen yhteydessä järjestämme sinulle majoituksen.

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

- Markkinajohtajana ja laajan asiakasverkoston ansiosta voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä
- Pääset näkemään erilaisia työyhteisöjä ja alamme työtehtäviä laajasti saman työnantajan palveluksessa
-Vapauden työskennellä joustavasti; voit tehdä töitä kiinteällä tuntimäärällä tai voit valita työvuoroja verkkosovelluksestamme vaihtelevasti toiveidesi mukaan
- Mahdollisuuden vaikuttaa työskentelypaikkoihin
- Kattavan perehdytyksen ja säännöllistä osaamisen kehittämistä; mm. Farmanian koulutuspäällikön jatkuva tuki, uutiskirjeet, Pharmaca Academy 360, koulutuskiertue, apteekkiohjelmistojen harjoittelua, Farmasian päivät
- Oman lähiesihenkilön jatkuvan tuen työssä käymiseen
- Kannustavan ja nuorekkaan työyhteisön, jossa sinua kuunnellaan
- Tukea työkykysi ja hyvinvointisi ylläpitoon (mm. yksityinen työterveyshuolto Pihlajalinnassa, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, omavalintaisia etuja Farmanian hyvinvointikioskista, virkistystapahtumia)
- Henkilökuntatilauksia lääke- ja terveysalan tukkukaupasta
- Motivoivan palkan ja säännöllisen bonuksen

MIKÄ TEKISI SINUSTA OIVAN FARMANIALAISEN?

Meillä on tarjolla monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, joten etsimme joukkoomme erilaisen taustan omaavia farmasian alan asiantuntijoita. Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista asennetta ja toivomme, että asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja mieluista. Korkealuokkainen palvelu on meille ensiarvoista, joten kiinnostus oman osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen on tärkeää. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/farmania/farmaseutti-tai-proviisori-6593e91736b67d141858d967