Sairaanhoitaja aikuisten kehitysvammaisten ryhmäk, HELSINGIN LYHYTAIKAISKOTI JA TYÖPAJA LYHTY RY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lyhty ry on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Toiminta lähti liikkeelle innovatiivisena asumisen vaihtoehtona kehitysvammaisille. Lyhty tarjoaa mm. yksilöllistä, ympärivuorokautista, hoitotyönjohtoista ja vakituista asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille. Lyhdyssä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Jokaisessa vuorossa voit vaikuttaa asukkaiden ja ohjaajan väliseen kohtaamiseen, josta muokkautuu asukaslähtöisesti niin arjen kuin juhlien tekemistä ja toimintaa. Arvoprojektin myötä yksi tiimi on tuottanut tuloksena videon Lyhdyn joustavuus arvosta: https://www.youtube.com/watch?v=2cqekw22kd4

Läpi organisaation arvomaailma perustuu vahvasti yksilövastuiseen hoitotyöhön ja työskentelemme yksilövastuisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti moniammatillisissa tiimeissä. Läpi organisaation arvomaailma perustuu vahvasti yksilövastuiseen hoitotyöhön (yksilöllisyys, vastuullisuus, joustavuus, autonomisuus). Työn lähestymistapa on kokonaisvaltainen ja terveyttä edistävä. Organisaatiossa toimimme ketterästi ja matalalla hierarkialla. Ympäristö ja sen esteettisyys ovat merkityksellisessä asemassa toiminnassamme.

Vastuun ottaminen ja kehittäminen mahdollistetaan ensisijaisesti lähityössä. Tarjoamme henkilöstölle Smartumin ja polkupyöräetuja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:christiane.schiemer@lyhty.fi