Lähihoitaja, yötyö, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, yöpainotteinen työ, Mainiokoti Vilja, Hollola

Etsitkö mainiota ja huumorintajuista työporukkaa? Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua meille Mainiokoti Viljaan!

Haemme nyt lähihoitajaa yötyöpainotteiseen vakituiseen työsuhteeseen viihtyisään kotiimme. Mainiokoti Vilja sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Hollolan kuntakeskuksessa. Meille on helppo tulla bussilla tai autolla ja pihassamme on maksuttomat pysäköintipaikat henkilökunnalle.

Mihin tulet töihin?
Mainiokoti Viljassa asuvat ikääntyneet asukkaamme tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa, turvaa ja huolenpitoa. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja omannäköistä elämää. Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistammekin jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen hyvän elämän. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt lähihoitajaopiskelija. Mainioon porukkaamme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.

Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokodeilla saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme myös joustava työnantaja.

Työ on 3-vuorotyötä painottuen yövuoroihin ja palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n palkkaluokan G20C mukainen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkistaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta

Voit kysyä paikasta myös: pauliina.rantanen@mainiokodit.fi

Meillä odotetaan jo yhteydenottoasi!

Kerron mielelläni lisää!

Yksikönjohtaja Pauliina Rantanen
044 3299 723 (arkisin klo 9-15)
pauliina.rantanen@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/mainiokodit_careers/job/Hollola-Sarkatie/Lhihoitaja--ypainotteinen--Mainiokoti-Vilja--Hollola_R0026988