Lähihoitaja kotihoidon keikkatyöhön, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, tule meille tekemään merkityksellistä työtä asiakkaan kotona! Kotihoidon tiimimme toimivat Haukiputaan ja Kiimingin alueilla. Meidän tiivis ja toisiaan tukeva tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi keikkatöihin ONNIlle!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Voit olla valmis lähihoitaja, 60 osp opinnoistasi suorittanut lähihoitajaopiskelija tai 60 op suorittanut sairaanhoitajaopiskelija. Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset.

Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Tuemme kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja mahdollistamme kotona asumisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Palveluihin kuuluvat sairaanhoidollinen ja lääkehoidollinen hoito ja seuranta, terveyden edistäminen, henkilökohtaisesta hygieniasta ja ravitsemuksesta huolehtiminen sekä toimintakykyä ylläpitävä kuntouttava hoitotyö.

Keikkatyöntekijälle tarjoamme:

Kokemusvuosiesi mukaan 13,92- 15,05 /h + vuorokohtaiset lisät. (1.8. alkaen 14,50 - 15,68 e/h). Maksamme sinulle tehdyt tunnit 2 kertaa kuukaudessa (kuukauden 13. ja 28. päivä). Työtä teemme 2 vuorossa, vuoden jokaisena päivänä.

Hyvän perehdytyksen

Joustavat työajat ja työvuorot

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain edellyttämä rikosrekisteriote 1.1.2024 alkaen.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Minna Riekkiin, minna.riekki@onnion.fi, puh. 0401360783.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3793998-lahihoitaja-kotihoidon-keikkatyohon