Huoltoasentaja/-teknikko, Uusimaa, Oy Armatec Finland Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimenkuvasi pitää sisällään toimilaitteiden ja alipaineilmanpoistimien huoltoa, testausta sekä käyttöönottoa. Lisäksi työpäiviäsi rikastuttaa erilaiset mekaanisten osien kokoonpanot, vianetsinnät sekä mahdollisesti ennakkohuollot.

Tukikohtasi sijaitsee toimipisteellämme Vantaan Koivuhaassa, mutta huollettavat kohteet saattavat vaatia liikkumista omalla autolla myös muualla pääkaupunkiseudulla tai välillä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Työtä tehdään arkipäivisin kello 8.00-16.00 välillä.

Edellytämme sinulta sähköalan perustutkintoa, B-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä mielellään automaation ja/tai LVI:n/talotekniikan tuntemusta. Mekaanisten osien kokoonpano on tärkeänä osana jokapäiväistä työtäsi, joten toivomme sinulta kokemusta myös kyseiseltä osa-alueelta. Ajantasaiset IT-taidot sekä hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulta löytyisi suoritettuina sähköturvallisuus-, työturvallisuus- ja ensiapukortit. Mikäli näin ei kuitenkaan ole, älä jätä hakematta työtehtävään, sillä edellä mainittujen kurssien suorittaminen onnistuu myös ollessasi työsuhteessa.

Odotamme löytävämme osaksi tiivistä ja rentoa työyhteisöämme yhteistyökykyisen ja vastuuntuntoisen ammattilaisen, joka on varustettu hyvillä sosiaalisilla taidoilla. Koska työsi vaatii itsenäistä työotetta, toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta sekä innostunutta suhtautumista uuden oppimiseen.

Saat meiltä perehdytyksen tehtävään, kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen sekä luonnollisesti myös tarvittavat työvaatteet, työkalut ja turvavarusteet töiden tekemiseen.

Palkkahaitari tehtävään on 3200-3800 euroa ja määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Myös lomista on mahdollista keskustella rekrytointiprosessin edetessä. Käytössämme on Kaupan alan TES.

Tarjoamme työnantajana kiinteän kuukausipalkan lisäksi kattavasti erilaisia työsuhde-etuja. Etuihimme lukeutuvat lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, mahdollisuus työsuhdepolkupyöräetuun sekä kattavat työterveyspalvelut vuosittaisesta hammashoitoedusta aina laajennettuun vakuutusturvaan.

Hakuaika päättyy 12.5.2024. Aloitamme hakemusten käsittelyn hakuajan aikana. Mikäli koet työtehtävän ja yrityksemme potentiaaliseksi vaihtoehdoksi urallesi, laita reippaasti hakemusta tulemaan ansioluettelolla höystettynä sähköpostitse (jorma.okkonen@armatec.com). Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jorma.okkonen@armatec.com