Maanrakennustyöntekijä, Ammattiturva Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.

Kokenut maanrakentaja:

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää maanrakennusalan ja viherrakennusalan ammattilaista tiimiimme. Työtehtäviisi kuuluvat perinteiset maanrakentajan ja lapiomiehen tehtävät sekä viherrakennusalan tehtävät. Arvostamme piirustusten lukutaitoa ja kokemusta putki- ja tasolaserin käytöstä.

Aikaisempi kokemus maanrakentajan ja viherrakentajan työstä on välttämätöntä, ja erityisesti arvostamme kokemusta kaivinkoneen alusmiehenä toimimisesta ja putkitöistä. Lisäksi arvostamme kokemusta katu- ja tierakentamisesta sekä kiviasentajan töistä.

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät talven tuloon saakka. Jos olet motivoitunut ja omaat tarvittavat taidot, tule mukaan osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

Vaatimukset:

Kokemus ja koulutustausta alalta
      Oma-aloitteinen asenne
      Voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturvakortit
      Ajokortti
      Täsmällisyys ja hyvä fyysinen kunto
      Oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan

Eduksi katsomme:

Kokemus kiviasentajan töistä
      Viherrakennusalan kokemus
      Kokemus erilaisista maanrakennusalan työkoneista

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: 044 445 5012 tai 050 331 5943

Sähköposti: oulu@ammattiturva.fi

Tärkein syy hakea meille töihin on ammattitaitoinen ja pätevä työyhteisömme, joka huolehtii sinusta ja kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Tervetuloa piipahtamaan toimistollamme osoitteessa Uusikatu 35 vaikkapa kahvilla tai vaihtamassa kuulumiset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/3820358