Lähihoitaja, Ykköskoti ja Onnikoti Kartano, Joutsa, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme lähihoitajaa Ykköskoti ja Onnikoti Kartanoon Joutsaan

Haemme työntekijää vakinaiseen työsuhteeseen Ykköskoti Kartanoon.

Ykköskoti Kartano on mielenterveyskuntoutujien ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoava yksikkö. Meillä toimii samassa kiinteistössä myös kehitysvammaisten yksikkö Onnikoti Kartano. Toimimme esteettömissä tiloissa Joutsan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Molemmissa yksiköissä on asukaspaikat 16 asukkaalle.

Toivomme, että olet koulutukseltasi lähihoitaja. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveystyöhön. Lähihoitajana meillä pääset tekemään jokapäiväistä ohjaustyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhdessä moniammatillisen tiimimme kanssa.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja.

Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen voi vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä ja palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Työ on kokoaikainen.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.5.2024 mennessä.

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kysy lisää!

Yksikönjohtaja Tiina Heiskanen
040 669 1576 (arkisin klo 8-16)
tiina.heiskanen@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/ykkoskodit_careers/job/Joutsa-Yhdystie/Lhihoitaja--Ykkskoti-ja-Onnikoti-Kartano-Joutsa_R0028683