Ohjaaja, keikkatyö, Tukena Paulinpuisto, KVPS Tukena Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko työskennellä merkityksellisen työn parissa kehitysvammaisen tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme vierellä? Haemme nyt ohjaajia (esim. lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija) eri pituisiin sijaisuuksiin Tukena Paulinpuistoon Salossa.

Ohjaajan työtehtävässä tuet, ohjaat ja autat asiakkaitamme kaikissa arjen päivittäisissä toiminnoissa mukaan lukien kodinhoitoon, asiointiin, sosiaalisiin suhteisiin sekä vapaa-ajan toimintoihin liittyen. Ohjaajana pääset osallistumaan kotimme arkeen ja juhlaan, hyvin monipuoliseen ja virikkeelliseen toimintaamme sekä kokemaan merkityksellisen ja palkitsevan työn ainutlaatuisessa yhteisössämme. Somekanavistamme pääset kurkkaamaan, miltä arkemme oikein näyttää ja olisitko sinä sopiva lisä porukkaamme. Instagram: tukenapaulinpuisto

Haethan mukaan, vaikket osaisi ihan kaikkea - olit sitten valmistunut tai opintosi sotealalla ovat vielä kesken. Paulinpuistossa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä jatkuvan tuen työssä onnistumiseen. Tärkeintä on aito halusi toimia asukkaidemme arjen monipuolisena tukijana. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan. Työyhteisömme on energinen ja tarmokas henkilöstömme koostuu palveluyksikön johtajasta, vastaavasta ohjaajasta sekä 18 ohjaajasta. Monimuotoinen työyhteisömme omaa niin terveydenhuollon kuin sosiaalialan osaamista sekä laajakirjoista työkokemusta hoiva-alalta.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet työkaverit, joilta löytyy heittäytymiskykyä, huumorintajua ja herkkyyttä huomioida asukkaidemme yksilölliset tarpeet. Työmme tärkein tavoite on asiakkaidemme hyvä elämä. Olemme joustava työnantaja ja meillä saa olla töissä hauskaa!
Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taru Liimatta, puh. 0404808863.

Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Palveluyksikön johtaja, Joni Heinonen 0406279143 (arkisin klo 8 - 16) joni.heinonen@tukena.fi
Työpaikan osoite: Turuntie 27, 24240 SALO
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0-1 vuotta
Työaika: Jaksotyö (3-vuorotyö)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/f6970d3b-b0c5-43cb-9fbd-0989fc768092