Lähihoitaja lapsiperhepalveluihin Keski-Pohjanmaa, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tiimissämme olisi nyt tilaa nyt sinulle lähihoitajalle, joka haluat tehdä merkityksellistä työtä lapsiperheissä!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. ONNIn lähihoitajana olet perheiden tuki ja apu arjessa ja työskentelet perheen kotona itsenäisesti palveluperiaatteidemme mukaisesti. Tiimissä työskentelemme lapsiperheiden kotipalvelussa, perhetyössä sekä ammatillisena tukihenkilönä. Työtehtäviisi sisältyy monipuolisesti perheen tarpeiden mukaisesti esim. vanhemmuuden tukemista, perheen ohjaamista lasten hoidossa ja kodin arjen hallinnassa, kodinhoidollisia tehtäviä ja muita perhettä tukevia toimia perheen toimintakykyä vahvistaen.

Sinulla on lähihoitajan tutkinto ja tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Arvostamme aiempaa 1v. kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä meille on löytää hyvä tyyppi, joka haluaa sitoutua lapsiperheissä työskentelyyn. Tämä antoisa työtehtävä edellyttää avoimuutta uusille asioille, pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta, rohkeutta ja paineensietokykyä. Liikkuvassa työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:

Kokemusvuosistasi riippuen 13,92-15,05/h + vuorokohtaiset lisät. Palkan maksamme kahden viikon välein. Työtä tehdään 2 vuorossa ja työssä on mahdollisuus vaikuttaa omiin vuoroihin sekä työskentelyalueeseen Soiten hyvinvointialueella. Kerrothan hakemuksellasi, millaisilla tuntimäärillä haluaisit työskennellä!

Hyvän perehdytyksen ja kivat ONNIlaiset työkaverit

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. jopa 30-50% alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 05.05.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä palvelupäällikkö Sari Kantoseen ( sari.kantonen@onnion.fi (mailto:iida.heino@onnion.fi)), p. 044 554 5383.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3793532-lahihoitaja-lapsiperhepalveluihin-keski-pohjanmaalle