Kesätyö: Lähihoitaja, yöpainotteinen, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja tai sosiaali ja terveysalan opiskelija, määräaikainen, yötyöpainotteinen, Mainiokoti Jusolanlampi, Lohja

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Jusolanlampeen, Lohjalle!

Haemme nyt lähihoitajaa tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa kesäksi määräaikaiseen työsuhteeseen kauniiseen ja moderniin kotiimme.

Mihin tulet töihin?

Mainiokoti Jusolanlampi on ympärivuorokautista, laadukasta hoivaa ikääntyville tarjoava, valoisissa ja avarissa tiloissa toimiva yksikkö Lohjan Maksjoella. Kotimme sijaitsee kauniissa maisemissa metsän vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kodissamme asuu 54 asukasta ja työskentelee iloinen sekä nuorekas joukko monipuolisia ammattilaisia.

Mitä pääset tekemään?

Lähihoitajana pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti mukavia aktiviteetteja asukkaillemme.

Kuka sinä olet?

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Mainioon tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.

Miksi tulisit meille töihin?

Mainiokoti Jusolanlammessa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla.

Työyhteisömme Mainiokoti Jusolanlammessa pitää tärkeänä yhteenkuuluvuutta, joukkuehenkisyyttä sekä hyväntahtoisuutta.

Asiakastyössä työyhteisömme Mainiokoti Jusolanlammessa arvostaa kunnioitusta asukkaita kohtaan, välittämistä, lempeyttä, kiireetöntä läsnäoloa, kuuntelua sekä yksilöllistä hoivaa.

Työ on määräaikainen ajalla 24.6.-22.9.24.
Työ painottuu yötyöhön.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n palkkaluokan G20C mukainen. Opiskelijalla palkkaluokka määräytyy opintopisteiden mukaisesti.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 13.5.24 mennessä.

Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkistaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Mervi Ikäheimo
040 587 1473 (arkisin klo 8-16)
mervi.ikaheimo@mehilainen.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Lohja-Helsingiuksentie-1/Kesty--Lhihoitaja--ypainotteinen--mraikainen-tai-kesty--Mainiokoti-Jusolanlampi--Lohja_R0029751