Varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka, Rautalammin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 4.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Panostamme Rautalammilla erityisesti luontoon, leikkiin ja leikin äärelle pysähtymiseen.

Erityisopettajana meillä saat mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa erityispedagogista työotetta. Rautalammilla varhaiskasvatuksen erityisopettaja konsultoi eri ryhmiä ja yksiköitä. Työsi tavoitteena on tukea ryhmien henkilöstöä ja perheitä lapsen kasvuun ja oppimiseen liittyvissä asioissa. Tuot erityispedagogista osaamistasi toiminnan suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen. Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa lapsen arkeen ja oppimiseen tarvittavien tukimuotojen suunnittelemisesta, toteuttamisesta ja arvioinnista.

Työssäsi edistät inklusiivisen toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumista. Työssä on eduksi hyvä oman työn organisointikyky ja aikataulutus.

Olet etsimämme henkilö, jos sydämesi sykkii erityisvarhaiskasvatukselle ja nautit lasten kanssa tehtävästä työstä.

Rautalammilla tarjoamme sinulle erityisesti:

- Vahvan esihenkilön, koko työyhteisön sekä alueellisen erityisopettajien verkoston tuen
- Oman tilan pienryhmätyöskentelyyn

Jätä hakemus ja tule mukaan!

Kelpoisuusvaatimus:

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Huomioimme myös varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi valmistuvat.

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6:n kk koeaikaa ja valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja esitettävä nähtäväksi lain- 504/2002 mukainen rikostaustaote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/582820/fi_FI