Application Specialist, SSAB, Helsinki, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme SSAB:lle uransa alkuvaiheessa olevaa oma-aloitteista ja kehittymishaluista Application Specialistia. SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö ja johtava erikoislujien terästen sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Tässä tehtävässä pääset osaksi SSAB:n Digital Application Services -liiketoimintaa työskentelemään esimerkiksi testaukseen ja tikettien hallintaan liittyvien mielenkiintoisten tehtävien parissa. Mikäli kiinnostuit, lue alta lisää ja hae jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

Tehtävänkuvaus
Application Specialistina työskentelet SSAB:n asiakasportaaliin liittyvien tehtävien parissa. Työtehtäviisi kuuluu applikaation uusiin sekä vanhoihin toiminnallisuuksiin liittyvät testaukset, testitapausten määrittely ja testauksen hallinta. Roolissa työskentelet myös tikettien hallinnan parissa. Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva henkilö, jolla on hyvä tekninen ymmärrys sekä halu kehittyä ja oppia lisää.

Tarjoamme
- Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät kansainvälisessä ympäristössä
- Mahdollisuuden päästä kehittymään ja kasvamaan IT-alalla
- Joustavan etätyömahdollisuuden

Työtehtävät
- Uusien ja vanhojen toiminnallisuuksien testaus
- Testitapausten määrittely ja testauksen hallinta
- Tikettien hallinta
- Yhteistyö muun liiketoiminnan kanssa

Etsimme
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
- Erinomaista teknistä ymmärrystä (Esim. kehittäjäkokemus tai muu vastaava)
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa otetta työhön
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
Katsomme eduksi osaamisen SAPista ja Azuresta.

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.
Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

SSAB Europe Oy
SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö ja johtava erikoislujien terästen ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja. SSAB:n visiona on entistä vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:n tavoitteena on tuoda fossiilivapaa teräs markkinoille ensimmäisenä teräsyhtiönä vuonna 2026 ja päästä suurelta osin eroon oman toimintansa hiilidioksidipäästöistä noin vuonna 2030.
Lue lisää täältä: https://www.ssab.com/fi-fi

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa
AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/application-specialist-ssab-helsinki/8RFXD7?i=0