Sairaanhoitaja, Pihlajalinna Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Selkämeren Terveyden yleislääketieteen osastolle Kristiinankaupunkiin.

Sairaanhoitaja vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan pätevyyttä, kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja lääkärin avustamisesta. Arvostamme monipuolista osaamista, aktiivista työotetta, hyvää palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alkaessa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Yksityisen terveyspalvelualan tesiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marja-Leena Jokimäki, marja-leena.jokimaki@pihlajalinna.fi, p. 0505780295.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/sairaanhoitaja/ZOQBnj