Liikenneopettaja / Pysäkkiyrittäjä, CAP-Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 4.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pysäkkiyrittäjä, Antin Autokoulu Espoo, member of CAP-Group Oy

Oletko liikenneopettaja, autokouluyrittäjä tai freelancer? Kiinnostaisiko sinua toimia kumppaninamme seuraavan Pysäkkiyrittäjä konseptin mukaisesti.

Tällä hetkellä etsimme nopealla aikataululla Pysäkkiyrittäjää B-ajokorttiluokan opetukseen Espooseen. Jätä hakemus, niin suunnitellaan yhdessä sopiva toiminta-alue. AM- ja A-ajokorttiluokat ovat myös mahdollisia lisätä valikoimaan yrittäjän niin halutessa. Pysäkkiyrittäjyydestä tehdään toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Pysäkkiyrittäjänä pääset työskentelemään monipuolisten liikenneopetustehtävien parissa kasvavassa liikennekoulutusalan yrityksessä. Tehtävänäsi on tarjota autokouluketjujen asiakkaille parasta mahdollista opetusta ainakin B-ajokorttiluokassa. Pysäkkiyrittäjän työtehtäviin kuuluu opetustyön lisäksi myös mm. sähköistä oppilashallintaa ja asiakaspalvelua. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Toivomme hakijalta

- Voimassa olevaa liikenneopettajalupaa B (ja mahdollisesti mopo-/moottoripyöräkouluttajan valmiuksia)
- Itsenäistä työotetta ja paineensietokykyä
- Halua keskittyä ajo-opetukseen ja sen suunnitteluun
- Intoa opettamiseen ja positiivista asennetta
- Ajo-opetukseen soveltuva siisti auto
- Halua sitoutua Antin Autokoulun konseptiin ja itsesi jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme Sinulle

- Valmiin, edistyksellisen ja toimivaksi todetun autokoulukonseptin
- Teoriatuntien järjestämisen oppilaille virtuaalisesti
- Vapaan ja joustavan työajan - järjestä ajoaikataulut suoraan oppilaiden kanssa
- Tasaiset tulot: Pääkaupunkiseutu: 47€/tunti ja muu Suomi 45€/tunti +alv. Sisältää autokorvauksen, oppilashallinnan ja pysäkkisiirtymät.
- Varman toimeksiantosuhteen ja laskujen maksajan (taustalla vakavarainen yhtiö)
- Tehokkaan ja nykyaikaisen markkinointikoneiston - me vastaamme asiakashankinnasta
- Antin Autokoulun säännölliset koulutukset.

Kiinnostuitko?

Hienoa - odotamme jo tapaamistasi.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta Jätä hakemus tai kysy lisätietoja -kohdasta.

Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään! Työ alkaa sopivan Pysäkkiyrittäjän löydyttyä. Haku päättyy viimeistään 4.5.2024.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä Terho Saareen, Liiketoimintajohtaja, puh. 0405391656, terho.saari@antinautokoulu.fi.

Yritys

Antin Autokoulu on valtakunnallisesti toimiva Autokouluketju, joka toimii CAP-Group Oy konsernin alla. Antin Autokoululla on 60 vuoden kokemus alalla toimimisesta. CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin ja kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan koulutusyritys. CAP-Group edistää liikenneturvallisuutta modernisoimalla koulutusmenetelmiä, oppimistekniikoita ja asiakaskokemusta. Tarjoamme palveluita yli 150 paikkakunnalla. Kannattavasti kasvavan CAP-konsernin tavoitteena on olla Euroopan suurin kuljettajakoulutusyritys.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.antinautokoulu.fi/pysakkiyrittaja/