Ravintolapäällikkö, IHA-Lines Oy Helsinki Cruises
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tapahtumien ja risteilyjen toteuttajia Helsingin seudulle

Oletko kätevä ja taitava henkilö, joka pitää ihmisten ilahduttamisesta ja ihmisten kanssa työskentelemisestä, heille tärkeinä hetkinä ja heille erityisinä päivinä?

Haluaisitko olla näyttämässä Suomea ja Helsingin saaristoa Suomen vieraille? Haluaisitko olla luomassa ja vahvistamassa Suomen maakuvaa? Olisiko hienoa saada olla ainoita paikallisia henkilöitä, joita Suomeen saapuvat yritys-, valtio- ja konferenssivieraat tapaavat?
Haluatko nähdä miten Suomen työelämä toimii tapahtumien ja ihmisten henkilökohtaisten kontaktien kautta?

Osaisitko vastaanottaa ja tervehtiä Suomen tärkeimpiä vieraita? Haluaisitko näyttää millaista on rannikon ja suomalaisen keittiön moderni pohjoismainen ruoka ja kansainväliset juhlatarjoilut?

Osaisitko vaihtaa muutaman sanan kansainvälisten kävijöiden kanssa? Olisiko Sinusta henkilöstö- ja yritysporukoiden ilonpidossa melkeinpä viihdytyshommiin? Haluaisitko kesäksi Helsinkiin ja Suomen saaristoon?
Tämä työ on siitäkin hienoa, että risteilyvierailla on aina heille erityinen päivä ja yleensä kaikki kävijät ja risteilyvieraat ovat aina hyvällä tuulella ja iloisia päästessään risteilylle ja puitteet on ainutlaatuiset, Suomen upea saaristo maisemineen aivan silmien edessä.

Tämän vuoden tapahtuma- ja risteilykausi Helsingissä lähenee ja Vuoden palveluyritys -palkinnon voittanut helsinkiläinen 45 vuotta vanha perheyhtiö IHA-Lines Oy Helsinki Cruises etsii taitavia henkilöitä ja soveltuvaa kokemusta omaavia aikuisia tekijöitä tapahtumien ja risteilyjen toteuttamiseen Helsingin seudulla sekä yhtiön saaristo- ja tapahtumalaivoilla.

70 % asiakkaista on Helsingin seudun ja Suomen työelämän seurueita hyvin monenlaisten työelämän tapahtumien osallistujina sekä järjestäjinä.

Lisäksi yhtiön Doris-laivoilla toimii tunnetut Nordic merinäköalaravintolat, joiden risteilyvieraina on sekä suomalaisia seurueita että kansainvälisiä kävijöitä.

Tehtäviin opastetaan ja tehtävät edellyttävät hyvää terveyttä ja näkökykyä ilman silmälaseja merimieslääkärintodistusta varten. Alalle tullessa ns. merimieslääkärintarkastuksen alkutarkastusta ei pysty läpäisemään kansipuolen tehtäviin, mikäli henkilöllä ei ole muiden muassa hyvä näkökyky ilman silmälaseja.

Tehtävissä tarvitaan myös kielitaitoa sekä ajokorttia ja pakettiautolla ajotaitoa ja lisäksi myös mm. varsin helposti suoritettavissa olevia anniskelu- ja hygieniapasseja. Ensiapukurssit ja ns. alkusammutus- ja palokoulutukset ja mahdolliset jo olemassa olevat sertifioidut merenkululiset pätevyyskirjat sekä laivatyön / merenkulun ja / tai ravintola- ja tapahtuma-alan työkokemus luetaan hakijoille eduksi.

Voit hakea tehtäviin vaikka osaa toiveista tai taidoista ei olisi ihan esimiestehtäviin - ja koska työhön oppii ja voidaan kouluttaa ja koko tiimillä ei tarvitse olla ihan jokaisella ihan kaikkia taitoja.

Hakijoilta edellytetään:
- hyvää kuntoa ja hyvää terveyttä ja hyvää näkökykyä ilman silmälaseja merimieslääkärintodistusta varten
- loogista, järkevää, varmaa ja luotettavaa ja epäröimätöntä toimintakykyä sekä hyvää ja vahvaa fyysistä kuntoa ja hyvää kehollista koordinaatiota miehistötehtäviin
- soveltuvaa työkokemusta
- luonnostaan asiakastilanteisiin soveltuvaa iloista/reipasta/ystävällistä/asiallista luonnetta
- soveltuvuutta tiimityöhön
- kykyä ottaa vieraat vastaan ja ohjeistaa ja isännöidä ja toivottaa tervetulleeksi
- miehistön työkieli on suomi ja tehtävä edellyttää sujuvaa kielitaitoa useammalla kielellä, suomi ja englanti ovat välttämättömiä kielitaitoja ja ruotsi ja eurooppalaiset pääkielet ovat eduksi hakijalle
- ajokortti
- anniskelupassi
- hygieniapassi
- Cathrine-järjestelmän osaaminen luetaan eduksi
- mahdollinen keittiötyökokemus tai vaikka nuorena tehty laivatyö tai ravintola- ja asiakaspalvelutyöt luetaan eduksi
- mahdollinen oman auton käyttö mahdolliseksi lisäavuksi tapahtumakaudella voidaan lukea eduksi

Työ on hyvin monipuolista ja tiimeissä on usein hyvin monitaitoisia ja kokeneitakin tekijöitä, eri taustoista. Tavoitteena on taitava porukka, jossa jokainen jäsen pystyy myös täysin itsenäisiin tehtäviin ja joista jokainen henkilö pystyisi toimimaan tarvittaessa tapahtumaisäntänä tai vuoropäällikkönä ja esimiehenä ravintolatiimissä ja joista jokainen kykenee / on koulutettavissa myös matkustajalaivan merenkulullisiin kansimies- ja purseritehtäviin.

Etusijalla on vastaavaa työtä jo valmiiksi osaavat henkilöt.

Viime vuosina tehtäviin palkatut henkilöt ovat olleet pääosin n. 35-65-vuotiaita aikuisia ja monialaisia taitavia henkilöitä. Toisinaan tiimeissä on myös eteviä ja ahkeria nuoria aikuisia ja eri alojen opiskelijoita.

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises on yksityinen suomalainen risteilyvarustamo ja monialainen tapahtuma- ja ravintola-alan toimija, joka on voittanut mm. Vuoden palveluyritys -palkinnon sekä Helsingin kaupungin ympäristöpalkinnon.

Työtä on tarjolla purjehduskauden 2024 ajaksi.

Aluksilla ei ole mahdollista asua eikä yöpyä työsuhteen aikana.

Muualta päin olevia työntekijöitä voidaan tarvittaessa auttaa asumisen ja majoituksen järjestämisessä Helsingin seudulla.

Esittele itsesi ja lähetä hakemus ja CV osoitteella ihalines@ihalines.fi

Tehtävään voi hakea myös muulla soveltuvaksi katsomallanne kokemuksella.

Tehtävään voi hakea myös osa-aikaista työtä etsivä soveltuva henkilö. Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Laita hakemuksen otsikkoriviksi
"Vuoropäällikkö/ravintolapäällikkö" tai kokemuksesi mukaan osaamistasi parhaiten kuvaava nimike, kuten "stuertti" tai kokki-stuertti tai purseri tai risteilysitäntä tai risteilyemäntä tai tapahtumaisäntä tai tapahtumapäällikkö tai kansimies-tarjoilija tai kansimies-opas.

Lisätietoa ja yleistietoa www.ihalines.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta