Döner kebab valmistaja/production worker, EE FOOD OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan seitsemää ammattitaitoista

DÖNER KEBAB lihan valmistustyöntekijöitä

sekä yhtä ammattitaitoistaa

DÖNER KEBAB kananlihan valmistustyöntekijää Someron tehtaaseemme.

Kyse on fyysisestä työstä.

Kyse on Döner kebab lihan valmistuksesta tehtaassa sekä näiden pakkausta, käsittelyä ja varastointia.
Myymme valmistamiamme tuotteita ravintoloiden käyttöön.

Odotamme että hallitset Döner kebab vartaiden valmistuksen.

---------------

We need colleagues to work in our factory as production workers making Döner keabab meat for restaurants (meat and chicken version). Our company is located in Somero, Finland.

Those who want to work must have done this job before or have received training.

This process, which is performed by placing an apparatus consisting of an apparatus and a substrate, is carried out in high standards and in completely sterile and hygienic environments.

Accommodation and necessary facilities will be provided to them who want to work with us as long as they are needed.

The job to be given will be a full time job and a minimum of 37.5 hours per week. Upon the request of the people who want to work, they will have the opportunity to work overtime outside the normal working hours.

Thank you to the people who want to work with us in advance.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:Info@eefoodoy.com