Mekaanikko Espoonlahteen, Atoy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 3.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Atoy Autohuollolla on vahvat ja pitkät perinteet autoalan asiantuntijana. Vuonna 1930 perustetun Atoyn liiketoimintaan on vuodesta 2010 alkaen kuulunut Atoy Autohuolto.

Atoy Oy on tunnetuimpia ja yksi Suomen merkittävimpiä autoalan teknistä kauppaa harjoittavia yrityksiä. Atoy toimittaa kaikille korjaamoille työkaluja, alkuperäisvaraosia, komponentteja ja huoltotarvikkeita. Atoy konserni työllistää yli 500 henkilöä yli 110 miljoonan liikevaihdolla.

Atoy Autohuollon periaatteita ovat palvelualttius, vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta. Toiminnan kulmakiviä ovat myös alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat sekä nykyaikainen, tämän päivän autoille suunniteltu korjaamotekniikka.

Palvelemme mielellämme kaikkia asiakkaita ja keskitymme erityisesti 0-8 -vuotiaiden autojen huoltoon. Yhtenä avainkohderyhmänä ovat autoilijat, jotka kyseenalaistavat totutut tavat ja uskaltavat vaatia avoimesti uudenlaista asiakaspalvelua.Etsimme Atoy Autohuolto Espoonlahteen ammattitaitoista, omatoimista ja uusia haasteita pelkäämätöntä AUTOMEKAANIKKOA
vakituiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta:

tehtävään soveltuvaa koulutusta
kokemusta mekaanikon tehtävästä vähinään 1-3 vuotta
B-ajokorttia
testaustyökalujen hallintaa
yleismittarin käytön hallintaa
kytkentäkaavioiden lukutaitoa
itsenäistä, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta
ongelmanratkaisukykyä ja luotettavuutta
halua oppia ja pysyä uuden tekniikan mukana

Eduksi katsomme, jos hakijalla on SFS6002 lupa voimassa. Myös muut alan koulutukset katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä, jossa vuorot ovat: aamu klo 8 - 16 ja ilta klo 12 - 20.
Tarjoamme sinulle:

motivoivat ansiot, käytössämme on suoritusperusteinen palkkamalli
huipputason työvälineet
mielenkiintoisia työtehtäviä ja ammattitaitoiset työtoverit
uusia oppimis- ja etenemismahdollisuuksia koulutuksen myötä
tilaisuuden työskennellä kasvavassa pohjoismaisessa autoalan yrityksessä
virkistys- ja liikuntaetu
lounasetu
vapaa-ajan tapaturmavakuutus
laaja työterveyshuolto

Jos tämä kuulostaa sopivalta työtilaisuudelta, jätäthän hakemuksesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I022/2170/main?site=9&validator=9798a1ce3aac1a2715cb5a5a99bc1fe6&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=79&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol