Sairaanhoitaja, Kotihoito, Keiturin Sote Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme SAIRAANHOITAJIA Keiturin Soten kotihoitoon kesälomien sijaisuuksiin.

Keiturin Sote Oy on Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama osakeyhtiö, joka tuottaa sote-palveluja Virrat-Ruovesi -alueella. Ikäihmisten palveluissa kotihoidossa meillä on SAIRAANHOITAJAN sijaisuuksia.

Kotihoidossa työskentelee huumorintajuinen, reilu, innokas ja iloinen moniammatillinen työyhteisö. Olemme uudistuva ja innovatiivinen porukka.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ikäihmisten parissa. Pääset oppimaan ja kehittämään kotiin vietäviä palveluja yhdessä loistokkaan tiimimme kanssa. Työ tapahtuu asiakkaan kotona tai etähoivana kotihoidon toimistolta. Meillä on käytössä leasing-autoja, mutta oman auton käyttö on välttämätöntä.

Meillä tuetaan työntekijöiden työhyvinvointia. Käytössämme on mm. työnantajan tukema liikuntamahdollisuus työajan puitteissa ja oma kuntosali. Meillä noudatetaan Avainta-työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy sen mukaan.

Sinulta odotamme sairaanhoitajan koulutusta tai sairaanhoitajaopintoja (140 op). Työssä tarvitaan rohkeutta, hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta. Eduksi katsomme digiosaamisen etähoivapalveluista. Sairaanhoitajan työ on päivätyötä ja meillä sairaanhoitajat itse suunnittelevat työpäivänsä sisällön toiminnanohjausjärjestelmässä.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa voimassa olevalla LOVe-todistuksella. LOVe-luvan voi tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa.

Tule mukaan uudistuvaan kotihoitoomme ja liity mukaan osaksi iloista työyhteisöämme!

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi www.kuntarekrytointi.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloituksesta voimme sopia. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja antaa kotihoidon palveluiden esimies Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp. minna.pentinmaki@keiturinsote.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/594315/fi_FI