24Patrol Vartija, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
24Patrol - vartijan tehtävissä vastaat henkilöturvallisuudesta asiakaskohteissa. Työvuoron aikana suoritettavilla toistuvilla asiakaskäynneillä vaikutat kohteiden henkilöstön sekä asiakkaiden turvalliseen työympäristöön sekä sujuvaan arkeen. Kohteilta tulevat vartijakutsut ovat myös merkittävä osa 24Patrol-vartijan työvuoroa. Työvuorot pääsääntöisesti ajoittuvat päivä- sekä ilta - aikaan.

24Patrol -vartijan tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa säännöllisiä vartijakäyntejä, rikos- ja häiriötilanteiden hoitoa sekä ennaltaehkäisyä ja asiakaspalvelua. Kohteiden välissä liikutaan autolla.

Työ on nopeaa, liikkuvaa sekä tarjoaa laajan näkökulman turvallisuusalan tehtäväkentästä.

Pätevyydet
Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely 24Patrol vartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin eduksi.

Piirivartijan työ edellyttää ajokorttia (B) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätiedot
Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Jäntti 0401861546 . Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999978236983-24patrol-vartija