Lähihoitaja, Kotihoito, Keiturin Sote Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme LÄHIHOITAJIA Keiturin Soten kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen.

Keiturin Sote on Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama sote-palveluja tuottava osakeyhtiö Pohjois-Pirkanmaalla Virtain ja Ruoveden -alueella. Haemme kotihoitoon kahta innostunutta ja kehittämismyönteistä LÄHIHOITAJAA. Toinen lähihoitajan tehtävä painottuu yövuoroihin ja toinen lähihoitajan tehtävä on kaksivuorotyötä. Asiakastyö tapahtuu koko Keiturin Soten alueella.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn ikäihmisten parissa. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen. Työ tapahtuu sekä asiakkaan kotona, että etähoivana kotihoidon toimistolta. Pääset kehittämään kotiin vietäviä palveluja yhdessä tiimimme kanssa.

Sinulta edellytämme lähihoitajan koulutusta, lääkehoidon (LOVe) osaamista ja hygieniapassia. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kuntouttavasta hoidosta ja etähoivapalveluista. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin. Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivisella asenteella varustettu, innovatiivinen ja innokas kehittäjä.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa voimassa olevalla LOVe-todistuksella. Lääkehoidon osaamisen tentit ja näytöt voi tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa. RAI-osaaminen on välttämätöntä, mutta tarvittaessa tarjoamme koulutusta. Meillä on Leasing-autoja käytettävissä työajoon, mutta oman auton käyttö on välttämätöntä.

Tule mukaan uudistuvaan kotihoitoomme ja liity mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme! Tarjoamme kehittyvän työn, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja myös itse kehittyä työssäsi. Meillä on käytössä Smartum-etu ja järjestämme työntekijöiden toiveiden mukaan tyhy-toimintaa. Kannustamme työntekijöitä liikkumaan tarjoamalla mahdollisuuden liikkua työajalla. Meillä on työntekijöiden käytettävissä oma kuntosali. Noudatamme Avainta-työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy sen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi Kuntarekryssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloituksesta voimme sopia. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja antaa kotihoidon esihenkilö Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp. minna.pentinmaki@keiturinsote.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/594292/fi_FI