Puheterapeutti, HLS-Fondo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HLS-Fondo etsii kahta puheterapeuttia Turkuun

Haluatko työskennellä osana lämminhenkistä ja toisiaan tukevaa tiimiä?

Etsimme kahta puheterapeuttia täydentämään HLS-Fondon Turun tiimiä. Turun tiimimme on vahvasti kaksikielinen, tarjoamme puheterapiaa sekä suomeksi että ruotsiksi. Meillä pääset kehittymään terapia-alan ammattilaisena, olitpa sitten vastavalmistunut tai jo pitkään alalla työskennellyt puheterapeutti. Tuemme ammatillista kasvuasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaisella koulutuksella sekä sisäisten tiimityöpajojen avulla.

Meillä on tutkitusti vahva yhteishenki ja työympäristö, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Meillä työskentelevät kokevat myös, että mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ja työympäristöön onnistuvat hyvin. Valtakunnallisena toimijana meillä on laajaa kollegiaalista tukea saatavilla. Mahtavan työyhteisön lisäksi saat tukea työhösi säännöllisestä yksilöllisestä ohjaamisesta sekä ryhmätyönohjauksesta. Arvomme vastuu, rohkeus ja kekseliäisyys ohjaavat työtämme.

Meillä voit työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Työsuhteessa oleville tarjoamme kuukausipalkan lisäksi mahdollisuuden lisätä ansioita bonusjärjestelmällä. Työsuhde-etuihin kuuluu mm. lounasetu ja laaja terveysvakuutus. Noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta.

HLS-Fondo on Honkalampi-säätiön omistama yhteiskunnallinen yritys. Yhteiskunnalliset yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia ongelmia ja käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. HLS-Fondo on hyvän elämän perusta - myös työpaikkana.

Tule rakentamaan kanssamme pykälää parempaa maailmaa. Lisätietoa ja hakemukset: Mia Lervik p. 0400 801 948
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mia.lervik@hlsfondo.fi