KESÄTYÖ Kokki, Sunborn Saga Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ruissalon Kylpylä on liikunnan, terveyden ja hyvän olon keskus luonnonkauniilla Ruissalon saarella, tammilehtojen ja pitsihuviloiden ympäröimänä. Ruissaloon tullaan sekä läheltä että kaukaa nauttimaan saaristoluonnon rauhasta, hyvistä liikuntamahdollisuuksista ja kattavista kylpyläpalveluista. Kylpylän valoisa allasosasto ja oma ranta, ravintola ja kahvila sekä kauneudenhoito- ja liikuntapalvelut takaavat rentouttavan loman kaukana kaikesta, mutta kuitenkin vain vartin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Haemme ammattitaitoisia KOKKEJA Ruissalon Kylpylään tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua ja parhaita elämyksiä. Innostutko hyvästä ruuasta, elämyksien tuottamisesta ja hyvinvoinnista? Jos vastaat kyllä, kuulemme mielellämme sinusta lisää. Etsimme innostuneita ja motivoituneita työkavereita. Ei haittaa vaikka et ole täysin ammattilainen, huolehdimme siitä, että osaamisesi karttuu ja saat tarvittavat työvälineet työsi tueksi.

Kokin tehtävässä tarvitset aikaisempaa kokemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työskentelyasennetta. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja halua työskennellä kaikkina viikonpäivinä työvuorojen mukaisesti. Suomen ja englannin kieltä tarvitset työssäsi, joten niiden tulee olla sujuvaa.

Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi vähintään kuuden viikon ajaksi. Sopimustunnit ja työsuhteen kesto sovitaan aina työntekijöiden tarpeet huomioiden.

Ethän jää empimään - valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten täytäthän hakemuslomakkeen osoitteessa https://recruitment.sunborn.com/list/kesarekry/ ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Voit yhdellä hakemuksella hakea useampia tehtäviä. Huomioimme hakemuksesi kaikissa avoimissa Sunbornin kesätöissä. Hakuaika päättyy 31.5.2024. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä.

Sunborn Hotels & Restaurants -monialayritys, joka tunnetaan erityisesti kylpylöistään, tapahtumatuotannoistaan ja laadukkaista ravintoloistaan on yksi Varsinais-Suomen suurimmista työnantajista. Yritykseen kuuluvat mm. Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari sekä Logomon Kitchen ja Teatro Turun Logomossa.

Sunborn on savuton työpaikka. Sunbornin työsuhde-edut mm. kylpylöiden ja kuntosalin vapaa käyttö saavat vuosi toisensa jälkeen kiitosta työntekijöiltämme.

Tutustu lisää:

https://ruissalospa.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@sunborn.com