Tekninen asiantuntija, Danfoss Leanheat Oy, Helsin, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 4.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Danfoss Leanheatille teknistä asiantuntijaa. Danfoss Leanheat toimii kestävän tulevaisuuden puolesta kehittämällä energiankulutuksen optimointipalvelua sekä tarjoamalla IoT-ratkaisuja rakennusten lämmitysjärjestelmien hallintaan ja ylläpitoon. Teknisenä asiantuntijana työllistyt Managed Services -tiimiin, jonka päätehtävänä on taata Leanheat-kohteiden moitteeton toiminta sekä energiatehokkuuden ja sisäolosuhteiden jatkuva parantaminen.

Yritys: Leanheat Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, 6 kk määräaikainen sopimus

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Teknisenä asiantunijana työsi sisältää kiinteistöjen toimintaan ja energian kulutukseen liittyvän datan seurantaa ja analysointia, sekä ilmeneviin poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin reagointia. Päivittäiseen työhösi kuuluu teknisen tuen antaminen puhelimen välityksellä asiakkaille sekä heidän sidosryhmilleen kuten huoltoyhtiöille ja isännöitsijöille. Tehtävässä menestymisen mahdollistavat työkokemus rakennusten energiajärjestelmien parissa tai soveltuva teknisen alan tutkinto. Työhistoria esimerkiksi LVI-asentajana, isännöitsijänä tai kiinteistöhuollon parissa antaa hyvät edellytykset tehtävässä toimimiseen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua tuotteiden ja sisäisen käyttöjärjestelmän kehitykseen.

Tarjoamme

-Mielenkiintoiset työtehtävät energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen parissa
-Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena
-Kannustavan ja asiantuntevan tiimin tuen

Työtehtävät

-Kiinteistön toimintaan ja energian kulutukseen liittyvän datan analysointi ja mahdollisiin poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin reagoiminen, toimenpide-ehdotusten -esittäminen sekä muutosten toteutus
-Asiakkaiden energiatehokkuuden edistäjänä toimiminen
-Tekninen tuki huoltoyhtiöille ja isännöitsijöille
-Energiankulutuksen seuranta ja raportointi

Etsimme

-Ymmärrystä energia-, LVI- ja/tai talotekniikasta (esim. työkokemus, pääaine tai sivuaine)
-Vahvat IT taidot (MS Excel)
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Menestyäksesi roolissa olet:

-Itseohjautuva
-Ongelmanratkaisija
-Kommunikoiva

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Leanheat Oy

Leanheat-ratkaisun kehittäminen alkoi vuonna 2011, ja virallisesti yritys perustettiin vuonna 2016. Siitä lähtien kasvu on ollut nopeaa, ja Leanheat-ratkaisu on tänä päivänä asennettu jo yli 170 000 asuntoon. Leanheat on ollut osa Danfoss -konsernia vuodesta 2019 lähtien. Leanheat on maailman suurin kaukolämpörakennusten lämmitystä optimoiva IoT-ratkaisu. Automaattinen ja itseoppiva tekoälyyn perustuva järjestelmä optimoi reaaliaikaisesti sekä yksittäisten rakennusten lämmitystä että jopa kokonaisten kaukolämpöverkkojen toimintaa siirtämällä kulutuspiikkien ajankohtaa. Järjestelmä auttaa rakennusten omistajia sekä kaukolämpöyhtiöitä käyttämään energiaa tehokkaammin ja pienentämään hiilijalanjälkeään.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/tekninen-asiantuntija-danfoss-leanheat-oy-helsinki/UZJXHP?i=0