Sairaanhoitaja kotihoitoon, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja, tule vahvistamaan toimintaamme ja tekemään merkityksellistä työtä asiakkaan kotona! Meidän tiivis ja toisiaan tukeva kotihoidon tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi ONNIlle!

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Sairaanhoitajana vastaat yhdessä lähihoitajien ja tiimiesihenkilöiden kanssa kotihoidon asiakkaiden laadukkaasta hoidosta sekä asiakkaiden hoidollisten toimenpiteiden suorittamisesta. Toimit tiimisi sairaanhoidon ja hoitotyön asiantuntijana, ja roolissasi kehität hoitotyötä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja voimassa olevat lääkehoidon opinnot (tarvittaessa voit suorittaa ne myös meillä). Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset.

Tarjoamme sinulle:

Kokemusvuosistasi riippuen 2926 - 3156,14 / kk + vuorokohtaiset lisät. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta tarjolla voi tarvittaessa olla myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Meillä on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti ja keikkaluontoisesti, joten kerrothan hakemuksellasi millaisesta työstä olet kiinnostunut!

Monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa ja omaa osaamista

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. jopa 30-50% alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Erinomaisen perehdytyksen ja mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 30.4.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti. Tehtävään valittavien on esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain edellyttämä rikosrekisteriote 1.1.2024 alkaen.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Tiia Järvinen-Välipakkaan, tiia.jarvinen-valipa@onnion.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3675498-sairaanhoitaja-kotihoitoon