Lähihoitaja, Venoria Terveys & Hoiva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Carisman Terveys & Hoiva on 2013 vuonna aloittanut yritys, jonka toiminta koostuu kotisairaanhoidosta, kotihoidosta ja siivouspalvelusta. Yrityksen arvoihin kuuluvat laadukkuus, joustavuus, ammattitaitoisuus sekä iloinen asenne. Teemme laadukasta työtä pienellä porukalla asiakaslähtöisesti ja asiakkaat kokonaisvaltaisesti hoitaen.

Haluatko opiskella uuden ammatin käytännön työtä ja koulua yhdistäen? Koulutuksen aikana tukenasi ovat ammattitaitoiset hoitajamme opastamassa ja tukemassa oppimistasi ja kehittymistäsi kohti uutta ammattia! Meillä pääset oppimaan ja toteuttamaan tärkeää ja palkitsevaa hoitotyötä vanhusten parissa! Pyrimme työllistämään oppisopimusopiskelijamme opiskeluajan jälkeen.
Etsimmekin siis nyt iloiseen, ahkeraan ja joustavaan työporukkaan reipasta ja luotettavaa, aktiivisen työotteen omaavaa oppisopimusopiskelijaa.

Meillä asiakaskäynnit ovat suunniteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan, jolloin pystymme antamaan asiakkaille tarvitsemansa ajan ja laadukkaan hoidon. Pienellä tiimillä toimiessamme jokaisella hoitajalla on hyvä kokonaiskuva asiakkaistamme ja heidän tarvitsemistaan avuista! Siirtymät ja ruokatauko ovat suunniteltu myös työaikaan! Meillä halutaan pitää huoli myös työntekijöiden hyvinvoinnista!

Odotamme sinulta:
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Ajokorttia/Mahdollisuutta oman auton käyttöön
- Nuhteetonta taustaa

Jos haluat oppimaan uutta ammattitaitoiseen työporukkaamme niin laita CV tulemaan ja jutellaan asiasta lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:teija.wacklin-nieminen@carismanterveys.fi