Vartija, Virastokohde, STSEC, Mikkeli (Kesätyö), STSEC KY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
STSEC on yksi Suomen suurimpia turvallisuuspalveluita tarjoavista yhtiöistä, joka tuottaa turvallisuusalan palveluita yrityksille, julkiselle sektorille sekä yksityisille henkilöille. Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakkaidemme liiketoiminnan tukeminen korkeatasoisilla turvallisuuspalveluilla.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Työn kuvaus

Turvallisuutta paraatipaikalta, liity nyt joukkoomme. Etsimme nyt vartijoita erilisiin vartiointitehtäviin.
Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin.

Pätevyydet
Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä. Lisäksi vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa vartijakorttia.
Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä.
Aikaisempi kokemus turvallisuusalalta katsotaan eduksi ja tärkeää on, että sinulla on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne. Katsomme myös eduksi erilaisten turvallisuusjärjestelmien hallinnan sekä kokemusta valvomotyöskentelystä.

Tarjoamme monipuolista ja kiinnostavaa työtä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla, sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on alueen parhaat työkohteet ja moderneimmat työvälineet, tarjoamme loistavan työtiimin ja esihenkilötiimin, jossa osaamistasi arvostetaan.
Kuuntelemme sinua ja pyrimme löytämään juuri sinulle sopivat kohteet. Meillä voit vaikuttaa työkohteeseesi ja omiin työvuoroihisi sekä pääset esittämään vapaatoiveita. Olemme kiinnostuneita hyvinvoinnistasi ja ymmärrämme vapaa-ajan merkityksen. Pyrimme aina järjestämään sinulle tärkeiden menojen ja harrastusten onnistumisen. Meille on tärkeintä henkilökunnan hyvinvointi ja asiakkaan turvallisuus.

Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista lisäksi tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia, polkupyöräedun sekä Suomen Terveystalo Oy:n työterveyshuollon.

Lisätiedot

Lähetä avoin työhakemus ja mahdollinen CV:si osoitteeseen: rekrytointi@suomenturvamiehet.com niin otamme sinuun yhteyttä.

Haethan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Samuli Maljanen
050 468 1709
samuli.maljanen@suomenturvamiehet.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:samuli.maljanen@suomenturvamiehet.com