Sähkö/huoltoasentaja tuulivoima-alalle, Vestas Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla kokemusta sähköalalta ja ehkä mekaniikan tai hydrauliikan alalta? Etsitkö mahdollisuutta työskennellä globaalissa yrityksessä ja olla osa kasvavaa teollisuudenalaa? Vestaksen tuulivoimatyöntekijänä sinulla on mahdollisuus saada mielenkiintoinen työ ja kehittyä urallasi kasvavassa organisaatiossa.

EVP NCE - SBU NCE Service - Finland

Tulet olemaan osana Vestas Northern & Central Europe -organisaatiota, jonka vastuualueeseen kuuluu tuulivoimapuistojen myynti, projektit, asennus sekä huolto. Pääkonttorimme sijaitsee Vaasassa, minkä lisäksi toimipisteitä on useita ympäri Suomen.
Haemme parhaillamme sähkö- tai huoltoasentajia liittymään uuteen tiimiimme ja vastaamaan tuulivoimaloiden huolloista sekä ylläpidosta Pahkakosken tuulivoimapuistossa, Iin alueella.

Työtehtävät sekä vastuualueet:
-Huoltosopimusten mukaiset huollot sekä ylläpitotehtävät, tarkistukset, korjaukset ja komponenttien vaihtotyöt
-Vianhaku sekä korjaukset
-Etähallintajärjestelmien käyttö ja valvonta
-Asiakasyhteistyö
-Varastonhallinta
-Päivittäinen raportointi toiminnanohjausjärjestelmä SAP:n avulla

Työssä menestymisen edellytykset:
-Aikaisempi koulutus sähköalalta tai kokemus hydrauliikan ja mekaniikan alalta eduksi
-Suomen ja englannin kielen taito
-IT-osaaminen, jota tarvitaan raportoinnissa ja erilaisten ohjelmistojen käyttämisessä
-Hyvä fyysinen kunto sekä kyky työskennellä korkealla
-B-luokan ajokortti

Toivomme, että olet:
-Palveluhenkinen sekä motivoitunut työskentelemään tiimissä ja kommunikoimaan eri osastojen kanssa
-Itsenäinen ja järjestelmällinen
-Joustava
-Avoin matkustamiselle

Tarjoamme sinulle
Työntekijämme ovat meille tärkein voimavaramme. Kilpailukykyisen palkan sekä henkilöstöetujen lisäksi haluamme investoida kehitykseesi. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen tarjoamme jatkuvaa osaamisesi kehittämistä koulutusohjelmallamme. Pääset työskentelemään moninaisessa tiimissä yhdessä motivoituneiden teknikoiden kanssa nopeasti kasvavan kansainvälisen yrityksen innostavassa ympäristössä, jossa hyvä kommunikointi sekä rakenteet ovat avain hyviin tuloksiin. Toivotamme sekä nais- että mieshakijat tervetulleiksi.

Lisätietoa tehtävästä
Toimipisteesi tulee olemaan Pahkakoskella, Iin alueella. Matkustamista on odotettavissa, etenkin koulutuksen alkuvaiheissa, mutta myöskin toisinaan kauempana oleville tuulipuistoille.
Vaatimuksena on läpäistä kattavat terveystarkastukset, jotka suoritetaan hakuprosessin aikana.
Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi viimeistään 1. toukokuuta 2024.
Jos on tarvetta lisäkysymyksille tätä paikkaa koskien, kontaktoi ystävällisesti tiimivetäjäämme Janne Annusta numerosta +358 40 482 2651 tai sähköpostista jaanu@vestas.com.

Vestaksesta
Vestas on ylpeä ollessaan energia-alan maailmanlaajuinen kumppani kestävän energian ratkaisuissa. Me suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme tuuliturbiineja ympäri maailmaa, ja olemme asentaneet tuulivoimaa enemmän kuin kukaan muu.
Vestas pyrkii olemaan osallistavin työpaikka kestävän energian alalla ja takaamme tasavertaiset mahdollisuudet kaikille sosiaalisesta taustasta riippumatta. Olemme vahvempi yrityksenä, ei erilaisuudestamme huolimatta, vaan siitä johtuen, sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Monipuolisen työvoiman lisäksi, haluamme varmistaa, että kaikki työntekijämme ovat mukana ja aktiivisesti vaikuttamassa Vestaksen menestykseen ja innovaatioihin. Vain siten voimme tulla globaaliksi suunnannäyttäjäksi kestävän energian ratkaisuissa, ja varmistaa vastuullisuus kaikessa mitä teemme.
Vestaksella tarjoamme kansainvälisiä mahdollisuuksia ihmisille, keillä on kasvun ajattelutapa ja halu tehdä yhteistä, positiivista vaikutusta. Me työskentelemme hengellä, joka todella kuvastaa arvojamme: vastuullisuus, yksinkertaisuus, yhteistyö ja intohimo. Odotamme jokaisen toimivan näiden mukaan päivittäisessä työssään - riippumatta mitä teet tai missä olet organisaatiossamme.
Lue lisää Vestaksesta www.vestas.com ja seuraa meitä sosiaalisen median kanavillamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.vestas.com/job-invite/50935/