Maanrakennustyöntekijä, Ammattiturva Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.

Maanrakennustyöntekijöitä:

Haemme itsenäiseen työhön kykenevää kokenutta maanrakennusalan ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluu tyypilliset maanrakentajan sekä lapiomiehen tehtävät. Edellytämme hakijalta piirustusten lukutaidon sekä putki- ja tasolaser käyttötaidon. Maanrakentajana olet toiminut erilaisissa maanrakennus sekä viherrakennusalojen työtehtävien parissa ja edellytämme aikaisempaa kokemusta em. tehtävistä.

Työtehtävät alkavat kelien mukaan huhti-toukokuussa. Osaavalle tekijälle tarjoamme töitä alkutalveen saakka.

Vaatimukset:

Kokemus ja koulutustausta alalta
      Oma-aloitteinen asenne sekä ripeä työote
      Voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortit
      Ajokortti
      Täsmällisyys ja hyvä fyysinen kunto
      Suomen kielen taito

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Pasi 050 331 5943, Pasi@ammattiturva.fi

Juho 044 445 5012, Juho@ammattiturva.fi

Tärkein syy hakea meille töihin on ammattitaitoinen ja pätevä työyhteisömme, joka huolehtii sinusta ja kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Tervetuloa piipahtamaan toimistollamme osoitteessa Uusikatu 35 vaikkapa kahvilla tai vaihtamassa kuulumiset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/3543967