Autokorikorjaaja, Hedin Automotive Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huomio korikorjauksen ammattilainen tai sellaiseksi tähtäävä!

Haluaisitko työskennellä mukavassa tiimissä autoalan eturiviin kuuluvassa autokonsernissa? Pysyvätkö työkalut hyvin hanskassa ja olet valmis oppimaan myös uutta? Hyvä, sillä etsimme nyt huippupaikalla Lahdessa sijaitsevaan toimipisteeseemme työkaveria ehkä juuri sinusta, ammattitaitoinen ja motivoitunut autokorimekaanikko.
Etsimme sinua, jolla on autokorimekaanikon koulutus, mielellään jo muutaman vuoden kokemus kyseisistä tehtävistä sekä palava halu oppia lisää. Autoala sähköistyy ja digitalisoituu vauhdilla, joten omaksut uusia asioita nopeasti. Työtehtäväsi ovat monipuolisia aina parkkikolhuista korirakenteiden ja turvalaitteiden uusintaan, joten arvostamme myös perinteisiä kädentaitoja sekä oikaisutekniikan hallintaa.
Tarjoamme:
Mahdollisuuden jatkuvaan itsesi kehittämiseen kannustavassa työympäristössä
Mukavat ja asiantuntevat työkaverit - tiimissämme on sopiva sekoitus kokemusta ja uutta intoa!
Reippaasti töitä vilkkaassa toimipisteessämme
Valmistajan ja maahantuojan tieto- ja tuotetuen
Modernit järjestelmät ja korkealaatuiset työvälineet
Suuren autokonsernin edut ja mahdollisuudet
Kilpailukykyisen palkan
Kattavat työterveyspalvelut
Kulttuuri- ja liikuntaedun
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 2.5.2024 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö, Petri Ojamaa, petri.ojamaa@hedinautomotive.fi, puh. 010 625 1382.

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiö tekee autojen vähittäiskauppa- ja huoltoliiketoimintaa Hedin Automotive ja Bavaria -brändeillä, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme 22 paikkakunnalla tarjoavat kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.

Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 8 000 henkilöä ja yhtiö toimii 13 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli yli 4,8 miljardia euroa ja se myi yli 180 000 autoa. Konserni edustaa yli 40 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille, autojen ja varaosien maahantuontitoimintoja, renkaiden ja varaosien tukkumyyntiä, autonvuokraamoketjun sekä leasingyhtiöitä.
Hae mukaan ja tule menestymään kanssamme!
Lisätietoja: www.hedinautomotive.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hedinautomotive.solaforce.com/app/external/jobs/449