Farmaseutti, Farmastic Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Moro!

Tiäksää mitä sää teet enskesänä? Eksää oo hakenu tai saanu viä kesätyäpaikkaa? Me haettas rentoon tyäyhteisöön viä lisää farmaseutteja ja proviisoreja. Voit olla iha justii valmistunu, kokenu konkari tai mitä vaan siltä väliltä. Meille ei tarvi paljastaa, jos oot tupsukorvafani. Tu meille tekeen tyätä mukavalla porukalla ja luoraan yhressä sun näkönen arki Tampereelle!

Mitä täs ny oikee sit pitäs tehrä?

Mansessa tyäntekijöiren arkeen kuuluu farmaseuttiset tyätehtävät meirän asiakasapteekeissa. Ollaa osaltamme vastuussa apteekkien laarukkaan, ammattimaise ja ystävällise asiakaspalvelun takaamises. Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaa mahrollistetaan perinteise asiakaspalvelun lisäks tehtäviä esimerkiks annosjakelun ja hoitokotitilausten parissa. Tarjotaa me meirän tyäntekijöille mahrollisuuksia myös apteekinhoitajuuksiin tilaisuuren tullessa.

Me etitään tyäntekijöitä nii kesätöihi ku piremmäks aikaa. Meillä tyäskentelyn voit alottaa joko heti tai si ku sulle sopii. Halutaan mahrollistaa tyäskentely kaikissa elämäntilanteissa, elikkä meillä voit tyäskennellä joko osa- tai kokoaikasesti, lähialueella tai vaihtelua kaivatessas kauempanaki (esimerkiks Nokialla). Tyäkeikasta tehrään sulle mahollisimman helppoo: järjestetää majotus ja maksetaa matkakorvaukset jos oikein kauas haluat lähtee.

Mikä tää Farmastic oikei on?

Ollaa vuonna 2014 perustettu farmaseuttinen henkilöstöpalvelu, joka on saavuttanu erinomasta jälkee apteekkimaailmassa. Meilä on laaja asiakasverkosto ympäri Suomee ja toimitaan yhteistyäkumppanina nii piänille ku suurilleki apteekeille. Pyritään me myös tarjoon aina tilaisuuren tullen muitaki alan hommia. Me ollaan niinku sellane toimivin lääke apteekeille ja farmaseuttisille, jos tarvii töitä tai tyäntekijöitä.

Miks just Farmastic?

-Meirä esihenkilöt on aina tyäntekijää lähellä ja räätälöi tyän aina henkilökohtasesti ja yksilöllisesti just sua varte.
-;Tarjotaa joustava tyäympäristö, jossa esihenkilöstö on helposti tavotettavissa ja asioista sopimine tosi helppoo.
-Meillä saat mahollisuuren vaikuttaa tyäskentelypaikkoihis: halutessas pääset tutustuun laajasti erilaisiin tyäyhteisöihin ja saat nopeesti kattavan kuvan alasta.
-Tarjotaa reilu palkka ja kilometrikorvaukset.
-Meillä on käytössä Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointierut (max. 400 €/vuosi) sekä yksityinen tyäterveyshuolto Aavassa.
-Me järjestetää meirä työntekijöille säännöllisesti koulutuksia ja oman osaamisen kehittämistä ei tarvi iteksee rehata.
-Pääset tapaan ja verkostoituun muire Farmasticilaisten kans sekä alueellisesti että koko Suomen porukan keske.
-Meillä ei kompuroira rotvalleihin.
-Tapolaa löytyy aina jostaki.

Otteita 1/24 toteutetusta työtyytyväisyyskyselystä:

"Työssäni motivoi kivat esihenkilöt ja johto sekä kivat asiakasapteekit. Tuntuu, että Farmasticilla on myös hyvä maine asiakasapteekeissa"

"Viihtymiseeni vaikuttaa hyvät työolot, helposti lähestyttävät esimiehet, joustavuus ja yhteiset tapahtumat ja koulutukset"

Mitä sulta ny si oikei orotetaa?

Meirä tyäntekijät tyäskentelee vaihtuvissa tyäympäristöissä, joten toivotaa sulta vastuuntuntosuutta ja myönteistä otetta tyäntekoo sekä halua omaksua uutta. Meirän alalla ammattitaitosuus ja asiakaspalveluhenkisyys on aivan ehrottoman tärkeitä ja näitä me arvostetaan myös tyänantajana. Ajokortti ja oma pirssi katotaan eruks, muttei se ny oo nii välttämätöntä. Tiäksää, Nyssehä kulkee Ikurista Kaukajärvelle ja Jutikka liikkuu kans. Meirän yrityksen pirssit on myös tarpee mukaa käytettävissä. Hakijalta erellytetää farmaseutin oikeuksia.

Haluakko osaks meirä tiimiä?

Lähetä hakemus ja CV (eli se mitä sää oot aiemmin tehny) info@farmastic.fi tai hae tyäpaikkaa alla olevan painikkeen kautta viimeistään 12.5.2024.

Jos haluat heittää jotai jutskaa tai haluat lisätietoja hommista nii kysäse aluepäälliköltämme:

Touko Sarkaniemi, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi:
touko.sarkaniemi@farmastic.fi, 010 338 7796

Se on moro!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.farmastic.fi/tyontekijoille#2