Tiimipäällikkö katu- ja liikennesuunnitteluun, Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme suorarekrytointina konsulttialan asiakkaallemme projektijohtajaa / tiimipäällikköä katu- ja liikennesuunnitteluun. Pääpaino tiimin hankkeissa on katusuunnittelussa. Voit työskennellä Helsingissä, Tampereella tai Turussa, mahdollisesti myös Oulussa. Asiakkaamme on yksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä.

Työnkuvaasi kuuluu noin 20 henkisen tiimin vetovastuu. Tämä sisältää mm. suunnittelunohjausta, projektityötä, asiakastyöskentelyä sekä tiimin ja liiketoiminnan kehittämistä. Etsimämme henkilö on kannustava esihenkilö, joka ohjaa, motivoi ja organisoi, mutta kykenee myös johtamaan itse katusuunnittelun hankkeita.

Yleisesti ilmapiiri yrityksessä on innokkuuteen, oma-alotteisuuteen ja kehittymishalukkuuteen kannustava. Työntekijöille tarjotaan mielenkiintoisia, haastavia ja palkitsevia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet urapolun luomiseen.

Roolin tarkempi sisältö on myös keskusteltavissa, joten voit esittää hakemuksellasi toiveita mahdollisesta tulevaisuuden toimenkuvastasi.

Odotamme sinulta:

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI / Insinööri)
      Referenssejä merkittävistä katusuunnittelun hankkeista
      Kokemusta infra-alan projektinjohdosta, suunnittelusta ja/tai asiakastyöstä
      Hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä korkeatasoista tehtävistä suoriutumista
      Suunnitelmallista ja tuloksellista työotetta, luotettavuutta, sekä positiivista ja innostavaa asennetta
      Halua toimia ja kehittyä esihenkilönä

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen toimenkuvan, missä pääset yhdistämään monia vahvuuksiasi
      Matalahierarkisen yrityskulttuurin, missä asioihin pääsee vaikuttamaan
      Vastuuta ja mahdollisuuden edetä uralla
      Kilpailukykyisen palkan
Asiakkaamme on suuresta koostaan huolimatta matalahierarkinen, kasvu- ja kehityshaluinen organisaatio. Asiakasyrityksemme tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Yhdellä hakemuksella pääset tutustumaan muihinkin avoimiin työpaikkoihin.

Yhteydenotot: Tuomas Jerkkola, p. 0503542769, tuomas.jerkkola@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy - Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: http://www.lokki.fi/ .
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://lokki.likeit.fi/apply/13758084