PJP-projektipäällikkö/työmaapäällikkö Rakennuttam, Sitowise Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko yksi meistä?

PJP-projektipäällikkö/työmaapäällikkö Espooseen
Uudessa tehtävässäsi toimit Espoon toimipisteessä Sitowisen Rakennuttamisen Teollisuus-yksikössä.

Tehtävässäsi toimit Sitowisen Rakennuttamisen PJP-hankkeiden projektipäällikkönä ja työmaapäällikkönä vastaten asiakkaidemme PJP-mallilla toteutettavista uudis- ja korjaushankkeista. Hankkeiden kohteet vaihtelevat julkisista kaupan ja teollisuuden rakennuksiin.

Projektissa vastaat sen itsenäisestä läpiviennistä ohjaten projektiorganisaatiossa toimivien projekti-insinöörin, hankintainsinöörin ja valvojien/aluevastaavien työtä. Toimit asiakasrajapinnassa ja olet keskeinen yhteyshenkilö projektin asiakkaaseen.

Projektinjohtopalvelu hankkeissa tarvitaan vahvaa työmaaosaamista. Uudessa tehtävässäsi tarvitset aiempaa kokemusta PJP- tai PJU-hankkeista PJ toteuttajan puolelta vastuullisessa roolissa ja toimimisesta rakennushankkeissa työmaapäällikkönä tai vastaavana työnjohtajana. Lisäksi arvostamme, että sinulla on projektipäällikkökokemusta projektinjohdosta ja rakennuttamisesta teollisuus-, toimitila- ja/tai liikerakennushankkeista.

Työotteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja hyvät tiimityöskentely-, kommunikointi- ja neuvottelutaidot omaava rakentamisen ammattilainen.

Luonteeltasi olet muita kannustava, oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta. Olet tarvittaessa myös valmis matkustamaan työn puitteissa Suomessa.

Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Millainen tausta sopii tehtävään?

- Insinööri (AMK) tai muu soveltuvakorkeakoulututkinto

- Yli 8vuoden työkokemus

- Työpäällikkö (FISE) pätevyys katsotaan eduksi

- RAP/RAPS (FISE) pätevyys katsotaan eduksi

- Kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi

- Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

- Kiinteistösijoittajien ja -omistajien tunteminen markkina-alueella

Emme kuitenkaan luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi - sinähän olet itse oman työsi, osaamisesija hyvinvointisi paras asiantuntija ja meillä voit kehittää uraasihaluamaasi suuntaan.

Sinulle:
Meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö.Täällä saat olla ihan oma ainutlaatuinen itsesi, niin me muutkin olemme.Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Tutustu meihin paremmin
Hienoa, ettäkiinnostuit! Astu maailmaamme.Sijoita itsesi näihin tarinoihin ja huomaa kuuluvasi joukkoomme.

https://www.sitowise.com/fi/referenssit

https://www.sitowise.com/fi/smart-city-company/ajankohtaista

https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/tekijat-esiin-kokemukseni-sitowisella

Odotamme hakemustasi
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 30.04.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Tuomas Väisänen, puh. +358 40 547 4883, tuomas.vaisanen@sitowise.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sitowise.teamtailor.com/jobs/3766669-pjp-projektipaallikko-tyomaapaallikko-rakennuttamisen-toimialalle-espooseen