Kiinteistökirjanpitäjä Tampereen alueelle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko sinä uusi työkaveri monipuolisten ja ammattitaitoisten taloushallinnon osaajien joukkoon, vakaaseen ja kasvavaan kiinteistöalan asiantuntijayritykseen? Sinä kehitysmyönteinen, kiinteistöalasta innostunut osaaja - etsimme sinua!

Asiakkaamme on kiinteistöalan yhtiö, joka hakee nyt vahvistusta taloushallinnon tiimiinsä nimikkeellä

Kiinteistökirjanpitäjä Tampereen alueelle

Kiinteistökirjanpitäjänä tehtäväsi on huolehtia asiakkaiden kirjanpidosta ja sen ajantasaisuudesta. Konsultoit asiakkaita kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä ja työskentelet yhteistyössä yhtiön muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta kiinteistökirjanpidosta, aina veroilmoituksista tilinpäätöksiin. Asiakaskuntaan kuuluu myös sijoittaja-asiakkaita niin Suomesta kuin ulkomailta, joten englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä pääset osaksi jatkuvaa kehitystä, joten toivomme myös sinulta myönteistä suhtautumista toimintatapojen ja osaamisen kehittämiseen. Työskentely tapahtuu hybridimallilla.

Jos olet kiinnostunut uusista haasteista kiinteistökirjanpidon parissa, lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Kuulemme mielellämme osaamisestasi, ja käymmekin hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana. Työtä on tarjolla usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen, joten hae rohkeasti!

Muuta

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva

Sijainti: Tampere

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3482476-kiinteistokirjanpitaja-tampereen-alueelle