Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Jaarlin Päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jaarlin Päiväkodit JAP on yli 70 hengen iloinen työyhteisö, jossa arvostetaan avoimuutta, työ imua ja aktiivisuutta. Jap tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa varhaiskasvatusta ja esiopetusta aivan uusinkin periaattein ja menetelmin. Laadukkaan varhaiskasvatuksen edellytyksiä ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, osallisuus ja lapsilähtöisyys, myönteisyys ja innovatiivisuus.

JAP on liikunta- ja luontopainotteinen päiväkoti, jossa lasten kanssa käytetään myös vieraita kieliä leikinomaisesti. Lapsille järjestetään päivittäin mahdollisuuksia liikkumiseen ja ohjattuun toimintaan. Lasten leikkiä havainnoidaan rikastaen ja kehittäen sitä yhdessä lasten kanssa. Lasten kanssa retkeillään paljon LK-periaatteella "Luonnossa kotonaan, ulkoilmaelämää säällä kuin säällä, ympäri vuoden." Olennaisinta meille on asiakaslähtöinen työskentelytapa lasten ja heidän vanhempiensa kanssa sekä pienryhmissä hoitaminen, kasvattaminen ja opettaminen koko lapsen päivän ajan.

Toivomme sinulta myönteistä asennetta, halua oppia uutta, vahvaa pedagogista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä
toimisto@jappi.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari@jappi.fi