Sähköasentaja Pokas Oy, Uudellemaalle ja Lahteen, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pokas Oy on erikoistunut omakotitalojen energiatehokkuuden parantamiseen. Palveluitamme ovat aurinkopaneeli- ja akkujärjestelmät, ilmalämpöpumput sekä ikkuna- ja oviremontit. Meillä on alalta yli kymmenen vuoden kokemus ja haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi vaivattomina palveluina. Arvostamme kotimaisuutta ja meille on myönnetty avainlipputunnus.

Haemme nyt kahta sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Uudellemaalle.

Oletko sinä etsimämme itsenäinen, työteliäs ja aikaansaava sähköasentaja? Meillä työ tehdään asiakkaiden kotona yhdessä työparin kanssa. Asentajilta odotetaan asennustyön lisäksi asiakaspalvelutaitoa ja vastuullisuutta. Pokas Oy:lta saat kaikki tarvitsemasi työkalut ja työauton. Pääset osaksi loistavaa työporukkaa, jossa aidosti välitetään toisista ja joka päivä on kiva tulla töihin.

Tehtävään vaaditaan sähköalan perustutkinto ja eduksi katsotaan kokemus aurinkopaneeli- tai akkujärjestelmien asennuksista. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Koeajalla palkkaus on tuntipalkkainen, mutta koeajan jälkeen on mahdollisuus urakkapalkkaukseen.

Tarjoamme sinulle:

-Näköalapaikan menestyvässä organisaatiossa
   -Loistavan työyhteisön
   -Urakkapalkan erinomaisilla ansioilla (koeajan jälkeen)
   -Laadukkaan työhön perehdyttämisen ja jatkuvan koulutuksen

Odotamme sinulta:

-Teknistä osaamista ja rakennusalan tuntemusta
   -Sähköalan perustutkintoa
   -Itsenäistä työskentelyä ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan
   -Asiakaspalveluhenkisyyttä
   -Ajokorttia ja reissutyövalmiutta arkena
   -Suomen kielen taitoa

Hyvät työntekijät ovat yrityksemme kasvun ja kehityksen kannalta yksi tärkeimmistä asioista ja haluamme panostaa heihin. Vuodelle 2024 yksi iso teemamme on työhyvinvointi ja yrityksellä on mm. yhteisiä virkistys- ja hyvinvointipäiviä.

Haethan tehtävään oheisen hakulinkin kautta ja toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan ollessa käynnissä. Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut työskentelemään Uudellamaalla vai Lahdessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Tommi Mattila Pokas Oy:lta puh: 050 351 6190 (soittoaika arkisin klo 14-16), tommi.mattila@pokas.fi

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona Rakennuksen kanssa, mutta työsuhteesi solmitaan suoraan Pokas Oy:n kanssa.

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/660d1d5c76d6d6001dbc3954