Baarimestari Ravintola Periscopeen, Tampere, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme Ravintola Periscope on Ratinan huipulla sijaitseva, trendikäs ravintola, joka tarjoaa asiakkailleen vahvalla ammattitaidolla alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista, Pyhäjärven ylle avautuvista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla, ja toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon. Lue lisää: www.ravintolaperiscope.fi.

Etsimme nyt Periscopen osaavan tiimin vahvistukseksi BAARIMESTARIA vakituiseen työsuhteeseen!

Työtehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen baarin toiminnasta vastaaminen. Monipuoliset työtehtävät pitävät sisällään muun muassa juomalistojen suunnittelua, tilausten tekoa ja varaston hallintaa. Tässä tehtävässä pääset käyttämään luovuuttasi, sekä kehittämään entisestään koko baarin toimintaa.

Etsimme tekijää, joilla on ripeä työtahti ja loistava asiakaspalveluasenne myös kiireen keskellä. Nautit nopeatempoisesta työstä, jossa ei tule tylsää hetkeä! Edellytämme valitulta henkilöltä vahvaa taustaa baarityöstä, sekä vastuullisesta roolista ravintola-alalla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva, Edellytämme valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa. Palkkaus on kilpailukykyinen, ja perustuu aikaisempaan kokemukseesi!

Ravintola Periscopessa sinua odottaa ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi. Lähetä hakemuksesi jo nyt! Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Nelli Sonne: 0409218285
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1319532