Särmääjä Vaasaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii tiimiinsä uutta vahvistusta nimikkeellä

Särmääjä Vaasaan

Tulet työskentelemään erikokoisten levykomponenttien taivutuksen parissa, särmäyskoneen käyttäjänä. Työtehtäviisi kuuluu myös kuvien luku.

Odotamme hakijalta kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, tai alalle soveltuvaa koulutustaustaa. Tärkeitä ominaisuuksia ovat lisäksi innokas ja toimeen tarttuva työote, sekä aito halu kehittyä metallialan ammattilaisena.

Pääset työskentelemään vahvaan kasvuun tähtäävän, perinteikkään asiakasyrityksemme tiloihin. Töitä kanssasi tekee asiakasyrityksemme ammattitaitoinen ja kannustava tiimi. Työtä tehdään laadusta huolehtien ja asiakasta kokonaisvaltaisesti palvellen.

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten kerrothan meille palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on oikea aika jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan tekijän löydyttyä

Kesto: Pitkäkestoinen

Sijainti: Vaasa

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3436386-sarmaaja-vaasaan