Puuseppä, ECUTIIMI OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ecutiimi Oy on Savonlinnassa toimiva ravintola- ja julkitilakalusteita valmista erikoiskalustetehdas. Toimitamme kalusteet asennettuna ympäri Suomen ja vastaamme usein koko hankkeen toteutuksesta pääurakoitsijan roolissa. Kalusteemme ovat ammattilaisten tekemiä ja laadultaan korkealaatuisia. Toimimme Savonlinnassa nykyaikaisessa n. 3000m2 tehtaassa, jossa meillä on myös hiljattain uusittu konekanta.

Tuotanto tarvitsee puuseppiä. Oletko se sinä?

Etsimme Savonlinnan tehtaalle 1-2 puuseppää, vahvistamaan tehdastiimiämme. Tehtävässäsi vastaat erilaisten puusepänerikoiskalusteiden valmistamisesta levy- ja massiivipuusta, niin julkitila- kuin ravintolakohteisiin. Osaat lukea piirrustuksia ja ymmärrät aikataululliset ja laadulliset tavoitteet. Osaat myös käyttää perinteisiä puusepänteollisuuden työkoneita ja työkaluja.On tärkeää, että olet yhteistyökykyinen, hyvin tiimissä toimiva, joustava ja kiirettä pelkäämätön sekä ymmärrät laadun merkityksen.

Tarjoamme sinulle vakaan yrityksen sekä tiimikavereiden tuen työllesi. Tehtävässä pääset haastamaan itsesi, ja näkemään joka päivä jotain uutta. Projektimme ovat kokoajan erilaisia, joten harvoin on samanlaista päivää tarjolla. Työkielenä sujuva suomen kielen taito.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hakemukset sähköpostiin.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Juha Haataja, 050 461 5691, juha.haataja@ecutiimi.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juha.haataja@ecutiimi.fi