Sähköasentaja Vaasaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme toimii infrarakentamisen parissa ammattimaisella asenteella. Etsimme heidän tiimiinsä lisäystä nimikkeellä

Sähköasentaja Vaasaan

Tehtävänkuvaus

Työtehtävässäsi pääset infrarakentamisen kirjaimellisesti valovoimaisimpien kohteiden pariin. Tehtävässäsi asennat, rakennat ja kunnossapidät esimerkiksi ulkovaloja ja liikennevaloja. Työskentelet Vaasan alueella ja työ on liikkuvaa.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme, että sinulla olisi jo vahva kokemus ja soveltuva koulutus sähköasentajan tehtävistä. Erityisesti arvostamme, jos olet toiminut esimerkiksi ulkovalaistuksen ja telematiikan parissa.

Työn suorittamisen edellytyksenä on ainakin B-ajokortti ja mieluusti myös C/C1-ajokortti. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä. Lisäksi tehtävässä täytyy olla voimassa pätevyyksiä ja kortteja, kuten: tieturva 1, sähköturvallisuus-, tulityö-, hätäensiapu- sekä työturvallisuuskortti. Kerro siis jos sinulla on mainittuja pätevyyksiä voimassa. Jos ei, älä huolehdi, sillä pätevyyksiä on mahdollista suorittaa tai uusia myös työsuhteen aluksi!

Lisätietoa työsuhteesta

Työskentelet pääasiassa päivävuorossa, liikkuvassa työssä. Poikkeustilanteissa työ saattaa edellyttää myöskin ilta- tai yötöitä, mutta tämä on harvinaisempaa. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesti mukaisesti, joten kerrothan palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi sinulle tarjotaan kannustava tuotantopalkkiojärjestelmä sekä muita etuja työnantajan puolesta!

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit ja olet innostunut ja vuorovaikutustaitoinen sähköalan osaaja, hae jo tänään! Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää aikailemaan vaan jätä hakemuksesi urasivujemme kautta jo tänään!

Muuta

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasa

Työaika: Päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3472314-sahkoasentaja-vaasaan